Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Триото на фалшивите новини: Хаджигенов пусна стара снимка на Борисов, щял да връща КПП-тата

Общество

Триото на фалшивите новини: Хаджигенов пусна стара снимка на Борисов, щял да връща КПП-тата

Снимка:

“Нито ще се правят КПП-та, нито ще се затварят градове”, уверява Борисов

Вече е кристално ясно, че Арман Бабикян, Николай Хаджигенов и Велислав Минеков са напълно отчаяни - зарязаха призивите за светло бъдеще на народа и залагат на единственото, на което са способни – разпространение на фалшиви новини и внушения на килограм. Всичко това обилно полято със сироп от гнусни квалификации и манипулативни внушения, каквито могат да хрумнат единствено на хора с нечистоплътно съзнание.

Само преди дни четвъртият в „Триото“ Светослав Трайков завъртя фалшива новина, че Борисов се крие в Ниш и пие с гангстери - оказа се, че е манипулирана снимка от преди две години, на която в действителност са българският премиер, австрийският канцлер Курц и шефът на Европейската комисия Доналд Туск.

Въпреки резила си „Отровното трио“ продължава да произвежда ежедневно нови фалшификати със стари снимки на Борисов.

В пост на адвоката Николай Хаджигенов са пуснати две снимки-едната на Хитлер с генералите му, а другата на Борисов с различни полицейски шефове на оперативка. Под нея се мъдри текст на „Д-р Коронов“, фалшива страница във Фейсбук със снимката на ген. Мутафчийски. В него пише „Обсъждаме КПП-тата“.

Истината е, че снимката е от оперативка на Борисов на 4-ти август 2018 година, по време на негова инспекция на оградата на границата с Турция. На нея се вижда шефът на „Гранична полиция“ Светлан Качиков.

Само преди дни Бойко Борисов увери българските граждани, че не се предвижда връщането на строгите противоепидемични мерки. „Фалшиви новини и спекулации са твърденията, че правителството ще налага нови и по-тежки мерки срещу коронавируса. Нито ще се правят КПП-та, нито ще се затварят градове. На среща на Националния оперативен щаб в Министерския съвет здравният министър ми докладва, че България е на 26-о място по заболеваемост на 100 000 души от населението от COVID-19 в Европа. Страната ни държи под контрол развитието на епидемията и не позволява претоварване на здравната система. Осигурили сме необходимия ресурс от предпазни средства и медикаменти за 6 месеца напред“, написа премиерът в своя Фейсбук профил.

Бабикян и колегите му станаха за смях след като месеци наред продължават да твърдят, че на протестите срещу правителството имало над 150 000 души, което е практически невъзможно, тъй като площада пред Министерски съвет по цялото си продължение не побира повече от 6 хиляди души.  


Коментари (13)

арсений Трио "Майонезените несретници"...
26.09.2020 16:36 / Отговор
Отходното трио "Гавнавоз, Гавнамет и Гаванаяд" - по-бързо във затвора! Капичване, тоест Импийчмънт на Фатмака!
27.09.2020 17:58
Смех, баце, смех! Цирк, баце, цирк!
Резил, баце, Резил!
26.09.2020 16:36 / Отговор
РЯЗАНГЕНОВ-ПОЗОР ЗА ДЕДИТЕ СИ! ТРЯБВА ДА СЛОЖИ ДАГЕСТАНСКАТА УШАНКА-НАБЛИЖАВА ВОСР-7.11.
26.09.2020 17:20 / Отговор
кесо Тримата глупаци разчитат и не без основание, че има още по-големи глупаци и от тях които да им повярват.
26.09.2020 18:14 / Отговор
Иво Нали бсп казват, че България била на 111 място в Света по свобода на словото!Ето ей това показва на кое място е България по свобода на словото, и бесепето на кое място са по свобода на словото!Всеки да си зададе въпроса България на кое място е по свобода на словото, и на кое място е бсп по лъжи, и ментарджийство!Това е поредното доказателство за свободата на словото на България и бесепе!
26.09.2020 18:29 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още