Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. ЦГМ приема документи за стикери за новата зелена зона в „Триадица“ и „Слатина“

Общество

ЦГМ приема документи за стикери за новата зелена зона в „Триадица“ и „Слатина“

ЦГМ приема документи за стикери за новата зелена зона в Триадица и Слатина - Tribune.bg
Снимка:

Центърът за градска мобилност вече приема документи както на място, така и онлайн за издаването на винетни стикери на живущите в районите „Триадица“ и „Слатина“, които искат да паркират в новите части на „зелена зона“. 

Новите правила за паркиране там, определени с решение на Столичния общински съвет, влизат в сила от 4 януари 2021 година. ЦГМ препоръчва гражданите да не чакат последния момент за получаване на стикери. Част от условията за одобрение при издаване на стикер са:  жилището да се използва само за жилищни нужди, кандидатът да е с постоянен адрес на него и това да е отразено в личните му документи, както и адресът му да съвпада с този, който е и в свидетелството за МПС.

Заплащането на винетния стикер става единствено и само след получено одобрение. Плаща се или на място в офис на ЦГМ, или по банков път. Офисите на Центъра са на пл. "Възраждане" № 1; на ул. "Будапеща" № 17, етаж 1; на метростанция "Европейски съюз" (вход/изход от страната на музея "Земята и хората")

Работното време е от 8.30 часа до 17.00 часа.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Потърпевш от зелена зона Само знаят да събират пари от живущите, а не влагат нищо в инфраструктура. Изедници. Плащам високи местни данъци, а сега и зелена зона. Ще им платя данък за 2021 като ми оправят тротоара.
17.12.2020 18:24 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети