Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. ЦИК с искане до ВАС: Жандармерията да не освобождава задържаните машини

Общество

ЦИК с искане до ВАС: Жандармерията да не освобождава задържаните машини

Снимка:

ЦИК е отправила искане до Върховния административен съд за спиране на незабавното разпореждане на решение на съда за освобождаване на задържаните 228 машини, собственост на „Сиела Норма“.

По-рано стана ясно, че  фирмата собственик на устройствата са поискали освобождаването от ГД „Жандармерия“ и преместването им в склад, собственост на фирмата. Плановете на „Сиела Норма“ са да ги запечата.

„ „Сиела Норма“ отправя искане до Дирекция „Жандармерия“ да бъде изпълнено разпореждането на Административен съд - София град, като г-н Тодоров в писмото е заявил, че тези 228 машини, които се намират в запечатания контейнер, ще бъдат преместени в склада на „Сиела Норма“. ЦИК отправи искане до ВАС за спиране незабавното действие на обжалваното разпореждане, а днес ще внесем и частна жалба, така че до произнасяне на съда по искането за спиране на незабавното изпълнение на обжалваното разпореждане Главна дирекция „Жандармерия“, да не освобождава устройствата“, зави говорителят на Комисията Росица Матева, цитирана от БНР.  


Топ новини

виж още

Актуална тема