Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Цвета Караянчева: Денят на Независимостта винаги ще озарява надеждите на българския народ

Общество

Цвета Караянчева: Денят на Независимостта винаги ще озарява надеждите на българския народ

Цвета Караянчева: Денят на Независимостта винаги ще озарява надеждите на българския народ - Tribune.bg
Снимка:

Нека на този светъл и голям празник се огледаме около себе си, нека си спомним каква е възрастта на независимите европейски държави

Председателят на парламента Цвета Караянчева призова на днешния празник да отпразнуваме в сърцата и душите си безценното дело на строителите на Съвременна България.

„Нека винаги черпим вдъхновение от това историческо дело, когато мислим за днешната българска държава, за съвременната политика и за бъдещето на Родината! Каквито и трудности да среща страната ни по своя път, Денят на Независимостта винаги ще озарява през вековете надеждите и самочувствието на българския народ“, написа във Фейсбук председателят на парламента.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Тартаковер Нека на този светъл и голям празник се огледаме около себе си, нека изхвърлим завинаги от живота си простите кърджалийски и всякакви други п-тки. България трябва след повече от 30 години, най-после да отдъхне, да заживее като нормална европейска държава !
22.09.2020 11:30 / Отговор
Изумен Нека се огледаме и изхвърлим от живота си и от България мръсните червени боклуци начело с Радев, Сланинова, костинбродската кучка, лодкаря, Рада дълбоката и цялата подобна измет!
22.09.2020 11:38
Тартаковер Така мислиш ти, вероятно затова си избрал подобен никнейм.
Но, България манифестираща днес по улици и площади иска онова, което написах аз. Искат го и българите в чужбина. Иска го над 60 % от народа в тази ограбена от политическите бандити държава.
Дотук спирам, за да продължиш ти. Както и колегите ти, които нямат никакви аргументи за да защитят някаква позиция, за сметка на това имат речник с богат запас от псувни, хули, плюнки.
22.09.2020 11:53
НА ТОЗИ СВЕТЪЛ ДЕН РУСКИТЕ КРАДЦИ И ВАРВАРИ ИЗПЪЛЗЯВАТ ОТ ПЕЩЕРИТЕ ,ЗА ДА АТАКУВАТ НЕЗАВИСИМИТЕ БЪЛГАРИ-В ПОРЕДЕН ОПИТ ДА СЕ ДОКОПАТ ДО НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСТВО!
22.09.2020 12:47
Другарю Тартаковер... А дали пък поне на този ден не можеше да загърбиш партийните опорки и да кажеш нещо хубаво, без да говориш за п.тки и бандити?! Или това е непосилна задача за промит червен мозък като твоя...
22.09.2020 13:25

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети