Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Цветанов се намъкна на протест за Навални, изгониха го и го освиркаха

Общество

Цветанов се намъкна на протест за Навални, изгониха го и го освиркаха

Цветанов се намъкна на протест за Навални, изгониха го и го освиркаха - Tribune.bg
Снимка:

„Тук не може да говори Цветанов, защото до вчера е бил част от това управление и е крепял Борисов на власт.“ Това се чу по време на протест, който се провежда пред руското посолство у нас. Недоволството е под надслов „Свобода за Навални“ и е в защита на задържания критик на Кремъл Алексей Навални.

След като се чу името на Цветан Цветанов, последва и освиркване и викове „Марш с апартаментите оттук“, а организаторите призоваха хората да се успокоят. По-късно от високоговорителя се чу, че може би „очите на Цветанов се били отворили час сега“.

На протеста има представители на „Да, България“ и партия „Републиканци за България“, както и протестиращите от гражданското сдружение БОЕЦ.

Представители на „Да, България“ бяха поканени да говорят публично, но отказаха.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (24)

Пенчо И „Да, България“, и партия „Републиканци за България“, както и протестиращите от гражданското сдружение БОЕЦ, всичките са долни лицемери и прикрити червени гниди ...
Пфуууууу, смрад воняща... ГЬОНСУРАТИ... Правят се на демократи мръсниците с мръсници и двуличници ...
23.01.2021 15:04 / Отговор
Ангел БРАВА ПЕНЧА, МНОГА ВЯРНА КАЗАЛ ...
МНОГА ВЯРНА, НИЕ ВСИЧКО ВИЖДА, ЧУВА И ЗАПИСВА ...
23.01.2021 15:06
тия са най-отблъскващата част от подмяната. Бързат да се декларират като "истинските" демократи, първи да поздравяват Байдън, първи да протестират за Навални за да запазят по-дълго маскарада пред Запада. Дано не им се вържат отново.
23.01.2021 15:46
Дундьо Истина е, синове на агенти от ДС и блядки, които уж се борят за демокрация завзеха уж най-десните партии и отвратиха всички истински десни избиратели. Жалко, питам се до кога ще има такива, които да "вЕрват" на лъжите и PR акциите им????
23.01.2021 16:14
Шуменеца Всеки трябва да може да изрази позицията си с действия! ББ какво направи? Измрънка някакви неща да е угоден на Москва!
23.01.2021 15:54 / Отговор
Мимето Кога това? Борисов се изказа и за ареста на Навални, и за решението на ЕК от снощи! Ти изобщо знаеш ли значението на глагола мрънка? Давам ти пример - Цецо мрънка за апартамента, Нинова мрънка за Техноимпекс, Гнома мрънка как е станал генерал, Радев мрънка за договорите на любовницата си, Галева мрънка за Черепа, Бойкикев мрънка за Маджо! Има и още, но дано си разбрал! А, да - Славчо мрънка за сватбите на мутрите, на които пееше до зори!
23.01.2021 16:04
на колене боклуци - вчера коленичихте на радев, сега се правите на европейци
23.01.2021 16:03 / Отговор
тези боклуци ще ни продадат и нас и държавата!
23.01.2021 16:48 / Отговор
Шомо Браво!Страхотна иницииатива!Това са мойте хора
23.01.2021 17:12 / Отговор
Киро Бизона @Шомо, а и другите Цецкови гъзосмуци – ще ви видим на изборите колко ще спечелят тези, дето им се кланяте, че са „мойте хора“! На всичко отгоре си и неграмотен, цървул гурелив – пише се „моите хора“! Ама откъде толкоз акъл у такива като теб – продажни шибанянци, готови да въртят тутурутки за по 5 лв.! Айде плувай нанякъде! И почвайте още отсега да си търсите кофи за боклук в по-богатите квартали, че да се изхранвате след изборите!
23.01.2021 21:59
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати