Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Туристическият бранш дава втори кредит на доверие на Евтим Милошев

Общество

Туристическият бранш дава втори кредит на доверие на Евтим Милошев

Туристическият бранш дава втори кредит на доверие на Евтим Милошев - Tribune.bg
Снимка:

Туристическият бранш е готов да даде втори кредит на доверие на служебния министър на туризма Евтим Милошев, който е спряган да остане на поста и в едно бъдещо редовно правителство. „Подходихме с кредит на доверие към него в служебното правителство, пише travelnews.bg. Ще му дадем и втори кредит на доверие, защото беше проактивен и имаме добър диалог“, заяви пред TravelNews Иван Грошев, председател на Асоциацията на инкаминг агенциите (AIA), която обединява представителствата на големите чужди туроператори у нас.
Веселин Данев, председател на новата организация - Българска хотелска асоциация, обясни, че имат решение да не оказват политическа подкрепа на никого. 

Той даде положителна оценка на Евтим Милошев, като отбеляза, че „умее да изслушва и да се вслушва в това, което му се казва“. Според него така е работила и бившият министър на туризма Зарица Динкова. „Не е толкова лош вариант да остане на поста, защото Евтим Милошев вече е навлязъл в проблематиката, а и не е обременен, тъй като не идва от бранша“, каза Данев. По думите му министрите на туризма до момента, които не са били в този бизнес, са показали по-добри резултати. Като минус очерта, че не знаел чужди езици.
„Евтим Милошев създаде отлична работна среда с туристическия бизнес. Приоритизира проблемите и бързо предприе мерки за тяхното решаване“, отбеляза Полина Карастоянова, изпълнителен директор на Националния борд по туризъм. Тя е на обратното мнение и смята, че с предишния министър Зарица Динкова не е можело да се работи и е подхождала да разделя бранша. Оставаме с мотивация да продължим да работим с Евтим Милошев, защото трябва модерна и нова стратегия за развитие на туризма, който да стане приоритетен за държавата, подчерта Карастоянова.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати