Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Убитият рецидивист оставя жена и бебе, любимата му се сбогува с прочувствено послание

Общество

Убитият рецидивист оставя жена и бебе, любимата му се сбогува с прочувствено послание

Убитият на „Герена“ рецидивист Георги Христов е бил добре познат на органите на реда, стана ясно от позицията на МВР. Георги, по прякор „Тинето“, е прострелян в главата, докато отивал на фитнес.

Той има десетки сблъсъци в полицията, лежал е за кражби и нападения, а когато бил на 25 дори убива човек по време на обир. Въпреки многото престъпления и присъди, Христов последно бил на свобода.

В последните години 44-годишният вече мъж е бил отдаден на семеен живот, става ясно от Фейсбук публикации на жената, която споделя живота му. Двойката има и малко дете.

Ето какво пише за Георги жена му Ева:

„Любими мой, мое всичко! Господи дай ми сили да напиша тези редове, благодаря ти че беше до мен, благодаря ти че беше моят мъж, благодаря ти че ме дари с прекрасно дете, благодаря ти за това, че трепереше над нас и ни пазеше от всичко. Не знам защо живота те отне от мен от детето ни, дано си на по хубаво място... Мъж на думата, мъж на честта истински приятел и любим... Обичам те повече от всичко на света, моя единствена истинска любов.... Сбогом! Почивай в мир!“

Междувременно продължава разследването на показното убийство пред стадион „Георги Аспарухов”. Извършителите се издирват.  

 

Топ новини

виж още

Актуална тема