Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Учителката, която накара цял клас да плюе по съученик, е предупредена с уволнение

Общество

Учителката, която накара цял клас да плюе по съученик, е предупредена с уволнение

Учителката, която накара цял клас да плюе по съученик, е предупредена с уволнение - Tribune.bg
Снимка:

Детето е преместено в друго училище

Учителката Вера Маратилова е наказана с предупреждение за уволнение, съобщи пред DarikNews директорката на училище „Проф. Иван Батаклиев“ Даниела Кемчева. Тя уточни, че с децата работят психолог и педагогически съветник.

Учителката съжалявала за случилото се и е обяснила, че в края на работния ден е изтървала нервите си.

„Всичко е в правомощията на директорката на училището. Тя е в състоянието да наложи дисциплинарно наказание на учителката”, уточни шефката на РУО-Пазарджик Валентина Кайтазова. Тя допълни, че става дума за нелепа ситуация, при която преподавателката е реагирала неадекватно. До този момент срещу нея не е имало сигнали и оплаквания от родителите, които много я харесвали.

„Надявам се да е инцидентен случай. Предстои в училището да се организира родителска среща, да се проведат разговори по повод на това, как следва да се процедира с деца, които не спазват реда в училището, за да може да се избягват подобни ситуации в бъдеще”, посочи Кайтазова.

„Преподавателката е невероятен и иновативен учител, тя е добър педагог с 25 години педагогически стаж и има подкрепата на родителите. Те внесоха подписка в нейна защита”, посочи директорката.

Детето е преместено в друго училище.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети