Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Управителят на Нова Броудкастинг Груп се оттегля от медийната компания заедно с братя Домусчиеви

Общество

Управителят на Нова Броудкастинг Груп се оттегля от медийната компания заедно с братя Домусчиеви

Снимка:

Ива Стоянова: Благодаря за доверието, оставям медията като абсолютен лидер на пазара

Управителят на Нова Броудкастинг Груп Ива Стоянова се оттегля от компанията заедно с братя Домусчиеви и вече не е част от нейния екип. Тя обяви днес, че напуска управлението на най-голямата мултиплатформена медия в България, съобщиха от медийната компания. Това става ден след съобщението на Комисията за защита на конкуренцията, че одобрява сделката за продажба на NOVA на United Group – водещ доставчик на телекомуникационни услуги в Югоизточна Европа.

„Станах управител на Нова Броудкастинг Груп след покана от досегашните собственици Кирил и Георги Домусчиеви и смятам, че е редно и достойно да се оттегля заедно с тях. Благодаря им за доверието, както и за приноса им за развитието на групата. Щастлива съм, че в момента медията е абсолютен лидер на пазара и по гледаемост, и по приходи. Работих с изключително мотивиран екип от професионалисти, които вярвам, че ще постигат още по-големи успехи и им ги пожелавам от сърце“, заяви Ива Стоянова.

Кирил Домусчиев и Георги Домусчиев, както и целият екип на Нова Броудкастинг Груп благодариха на Стоянова за ползотворната и всеотдайна работа, и й пожелаха успехи в бъдещи професионални начинания, се посочва в съобщението.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още