Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Успешно приключи кампанията „От ТЕБ Зависи“

Общество

Успешно приключи кампанията „От ТЕБ Зависи“

Успешно приключи  информационна кампания озаглавена „От ТЕБ Зависи“, изпълнявана  от „Национална младежка мрежа“

Програмата цели популяризиране и насърчаване на полезни практики сред младите хора, които да подобрят качеството на живот и  да оптимизират условията за успех. Целите на кампанията бяха постигнати  чрез устойчиви механизми за инвестиране в младежта като значим социален капитал и за мобилизиране на потенциала им в развитието и просперитета на страната ни.

В изпълнение на  националната програмата, която се фокусира върху превенция на различни форми зависимости при младите, сдружение „Национална младежка мрежа“ проведе редица медийни кампании. В това число се включат провеждане на шест месечна телевизионна кампания, разпространение на информационни материали в печатни медии, разпространение на банери в онлайн медии, осъществяване на кампании в социалните мрежи, разпространение на информационни флаери и други дейности, целящи  популяризиране на темата за различните зависимости сред младите.

Информационната кампания акцентира върху последствията от зависимостите, начини за превенция на зависимостите, както и върху възможностите за професионална помощ.  В резултат на програмата се даде гласност на проблема и се подпомогна създаването на условия за изграждане на социално-отговорно поведение чрез насърчаване на здравословен начин на живот и превенция на различни форми на зависимости сред младите хора.

Кампанията е финансирана по Националната програмата за изпълнение на младежки дейности по чл. 10 А от Закона за хазарта, която се осъществява от Министерството на младежта и спорта.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още