Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Увеличение на цените и при мартениците

Общество

Увеличение на цените и при мартениците

Увеличение на цените и при мартениците - Tribune.bg
Снимка:

Баба Марта ще посрещнем с по-високи цени на мартениците. В сравнение с миналата година, цените през тази са скочили с близо 50%, съобщава БГНЕС.

„Определено цените на мартениците тази година са по-високи, но не само те, а и всичко останало е поскъпнало. Не мога да кажа с колко, но определено са поскъпнали“, това сподели за БГНЕС Илка Спасова, която избра мартеници със семейството си. Николай също е забелязал повишение в цените. „Веднъж годишно се купуват мартеници, не смятам с колко точно са се повишили, но със сигурност са“, заяви още той. Все пак имаше и граждани, които тепърва започваха своя пазар и нямаха представа за тазгодишните цени. „Това е първата сергия, на която се спирам и още не съм се ориентирала какви са тазгодишните цени на мартениците“, каза Гергана.

И тази година българите ще избират своите мартенички сред огромното разнообразие както от цветове, така и от видове. На пазара гражданите могат да видят както традиционните мартеници –гривнички и мартенички тип брошка, които се закачат върху дрехата ни, така и да внесат мартенско настроение в дома си, закупувайки мартениците – сувенири с лика на Пижо и Пенда. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати