Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. В приложението или в мобилния сайт на efbet да играем?

Общество

В приложението или в мобилния сайт на efbet да играем?

Основан през 2006-та година, efbet е първият регулиран и лицензиран букмейкър у нас. След като прави истински фурор на пазара за спортни залози у нас, той отваря и своята онлайн платформа. На нея вече има и десетки интересни казино игри, в това число и играещи се в реално време в компанията на истински дилъри. В действителност от efbet винаги са се стремели да бъдат в крак с актуалните тенденции в сектора. Ето защо те не се забавиха, когато интернет така да се каже, без превзет от мобилните устройства. От компанията не трябваше да чакат дълго, за да пуснат своето efbet mobile app, както и да предложат универсалната мобилна версия на официалната си страница.

Мобилната страница на ефбет е подходяща за използване от всякакъв тип устройства. Ето защо тя се възприема за универсалната мобилна услуга на оператора. От друга страна, компанията разполага не с едно, а с две приложения. Те обаче са създадени за две различни системи, а именно за Android OS и за iOS, тоест двете най-използвани мобилни операционни системи. Без значение кое ще ползвате според притежаваното от вас мобилно устройство, приложенията са напълно идентични. Нещо повече – интересно впечатление прави и това, че приложенията са почти сходни като дизайн и функционалност с мобилната страница.

В тази връзка много потребители са раздвоени, чудейки се коя от мобилните алтернативи да използват. Естествено, ако те не отговарят на техническите изисквания за което и да е приложение, изборът за тях е ясен – те ще играят през ефбет мобилната страница. Но какво действие да предприемат, в случай че имате право на избор.

Според повечето експерти, а и според нас е по-добре да заложите на мобилното приложение. Защо? Защото efbet приложението си има своите предимства, включително и следните:

  • Включва всички пазари, услуги, игри, опции и функции, които можете да намерите и в официалната платформа на ефбет.
  • Приложението е напълно безплатно. Сваля се безплатно и не дължите никакъв абонамент за него.
  • През него можете да се регистрирате, да депозирате и да теглите средства по същите предложени начини, които са налични в официалната платформа на ефбет.
  • Приложението ви спестява мобилен трафик. Мобилната страница ще изхаби много повече мобилни данни. Ако имате ограничения на мобилен трафик в абонаментния ви план, задължително заложете на приложението.
  • Достъпът до вашата игрална сметка е много по-бърз и лесен от приложението, отколкото от мобилната страница. За да влезете в своя ефбет акаунт през приложението, трябва само да докоснете неговата икона на началния екран на телефона и таблета ви. Можете да съхраните данните за вход и дори да избегнете многократното изписване на парола и потребителско име. Достъпът до вашата игрална сметка през страницата на ефбет изисква влизане в браузър и изписване на адреса на сайта. Освен това, зареждането й ще е много по-бавно от отварянето на приложението.
  • Мобилното приложение има специална екстра. Тя се казва нотификации на живо. Тези специални съобщения ще ви известяват за актуалните новини и оферти на сайта. По този начин ще знаете кои са горещите събития за залози и кои са последните бонуси в Ефбет.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема