Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. В Русе движението към Дунав мост е блокирано от чакащи автомобили

Общество

В Русе движението към Дунав мост е блокирано от чакащи автомобили

В Русе движението към Дунав мост е блокирано от чакащи автомобили - Tribune.bg
Снимка:

Русе е блокиран изцяло от всички възможни посоки от тирове и прибиращи се румънски, молдовски и всякакви други туристи с коли, които си карат и правят каквото искат, пишат потребители в социалните мрежи. Хората акцентират на липсата на КАТ и полиция, които да регулират движението и да респектират нарушителите.  

"Анархията е пълна. Идват министри обещават разни неща и после се покриват в София. Кметът е пълен смешко", отбелязва и шофьорът Венцислав Драганов.

По думите му вече месеци наред хората, които трябва да преминат по международния път към Румъния, са жертва на тапите, които образуват товарните автомобили.

За шофьора ситуацията изглежда напълно безнадеждна, тъй като трафикът от товарни автомобили е двоен вече шест месеца и няма изгледи скоро това да бъде променено.

Липсата на места за престой и лошата организация на движението водят до километрични опашки и проблеми от ранните часове на деня, предупреждават и от БНР, като акцентират, че освен за леките автомобили, проблем има и за градския транспорт.

 

Фейсбук/ Забелязано в РусеФейсбук/ Забелязано в Русе


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети