Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Валентин Черпоков: Мая Манолова не е била в Забърдо!

Общество

Валентин Черпоков: Мая Манолова не е била в Забърдо!

Снимка:

Манолова казала днес по време на блрифинг в Смолян

„Мая Манолова твърди на брифинг днес в Смолян, че е била в село Забърдо. Това не е вярно! Била е на 13 км от Забърдо на разклона за селото. Целият ден съм бил в селото и не съм я видял!“. Това заяви кметът на село Забърдо Валентин Черпоков.

„Харесвах я, но ми падна в очите с подобно твърдение, че съм дерибействал и ще прави проверка на изборните резултати и свързаните с тях регистрации в селото, при все че за това са се произнесли не една и две институции и съдилища“, допълни кметът.

По думите му Манолова му била казвала, че се възхищава какво е направил като кмет, „След като знаеше, че аз за първи път вкарах в България насърчаването с 1000 лв. за родено дете, безплатни тъжни ритуали и безплатни закуски в училище и безплатно посещение на детска градина“.

„ Огорчен съм от отношението ѝ, защото тя явно не знае за кой точно говори, ако ме види, ще се сети, че е сбъркала. Не е красиво и нормално такова отношение. В Родопите не се говори така, както си позволяват политиците да говорят в София. Тук всички се познаваме. Мая, Мая, така не става, така не бива, падаш ми много в очите!“, заяви Черпоков.

Той подчерта, че я чакал да я посрещне с овче мляко в Забърдо, защото я харесвал, но тя не го посетила.  


Коментари (1)

кесо Всъщност въпросния родопски кмет иска да ни каже, че е харесвал Мая Конопа докато е правела мръсотии на другите, но се разочаровал котато тя и на него му извъртяла един от нейните"коронни номера". Е, за негово "утешение" не е единствения прекаран, той и Борисов си я хареса и ни я натрапи за омбудсман, както впрочем ни натрапи и Румбата за президент. Така стават двама, а сигур има и други, та викам да си направят клуб на сломените от Мая Конопа сърца.
27.11.2020 09:27 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още