Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Вандалски акт: Проф.Минеков от „Отровното трио“ се оплака, че ателието му е било блокирано

Общество

Вандалски акт: Проф.Минеков от „Отровното трио“ се оплака, че ателието му е било блокирано

Снимка:

Вандалски акт е бил извършен миналата вечер пред ателието на проф. Велислав Минеков на „Отровното трио“. За това се оплака във Фейсбук самият скулптор.

Ето какво гласи пълният текст на публикацията на проф. Минеков:

„Странно събитие. Тази вечер ателието ми беше блокирано пред входната врата. Вратата беше затисната от греди, пейки, маси, моите камъни, и всичко намерено там. Прекъснати са кабелите за телефон, телевизия и интернет. Осветлението е потрошено ...

Вероятно това е обикновен вандалски акт. Полицията присъствала на събитието предлага жалба до прокуратурата и дава съвет за проследяващи камери и охрана. Искам да знам дали това е битов вандализъм, отмъщение или предупреждение.

Бидейки мнителен и чувствителен след някои събития и неприятно поведение ще очаквам ясен отговор. Надявам се, че има честни полицаи.“  


Коментари (21)

Странно А тези явления от несанкционираните ви протести и блокади на цяла София що не ви притесняваха, а напротив, подстрекавахте ги месеци наред.
06.02.2021 12:54 / Отговор
Бай Гроздан Е, ама може ли такова безобразие, питам аз! Цяло лято политическите изтърсаци и запъртъци на въпросния шлякатарник замеряха сградите с какво ли не, а сега не са му подхвърлили барем едни свински уши, така щедро използвани на „протестите“, че поне една пача да си направи за утеха, па да си я употреби за мезе с една домашнярка - по стар народен обичай!
06.02.2021 14:17
хаха Мафията Борисов/Пеевски крадат милиарди и разрушиха цялата страна, престъпния им режим стана известен като ремонт на ремонта, а платените им тролове на ГЕРБ се оплакват от едно хвърлено яйце. Дъно.
06.02.2021 14:44
Киро Бизона @хаха, а тоя дъртия смръдльо какво се оплаква от една преместена пейка, а? Кажи бе, избушеняк нещастен, пърдящ през устата?
06.02.2021 17:45
Спомни ли си простотиите протестни? Гаранция, че 100% това не е вандалски акт, а е "пространствено-визуализираната фактура" за летния омлет от пъдпъдъчи яйца и развалена риба от пред министерския съвет, говедо нещастно!
Импийчмънт на Фатмака!
07.02.2021 18:41
Този пак се прави на интересен!Никой не се интересува от теб отровний! Аман от себевлюбени пишман политици!
06.02.2021 12:58 / Отговор
Спомен 2013. Този път постановката е много отрано, но ще им стане лозунг на протестите. През 2013 постановката с вандалщината в Костовия двор стана точно в деня за размисъл.
06.02.2021 20:15
Анастас #

Навремето Мутрата Алексей Петров така си взривяваше офисите, ама все преди някакво важно международно посещение в София.

Така и тази комунистическа отрепка е решила да си вдигне акциите и да се прави на важен.

(осветляващо)
06.02.2021 13:07 / Отговор
кесо Както се вижда третият глупак от трио "тримата глупаци" е изключително "компетентен" по въпросите на вандализма. С "желязната логика" на завършения глупак ни убеждава, че когато му съсипят ателието е нучувана проява на вандализъм, а когато той съсипваше до преди месец и половина с яйца, вмирисана риба, боя фасадите на исторически официални сгради в центъра на столицата, когато къртеше жътите павета от площад "Батенберг", осираше със своите "събратя" по глупост гаменщина улици и площади и пречеше на хората да се придвижват, тогава категорично твърдеше, че това не е вандализъм, а "гражданска позиция". Само че това е "гражданската позиция" на червения глупак и гамен.
06.02.2021 13:41 / Отговор
Киро Бизона Случайно бях наблизо, когато проф. Дрисльо се дереше пред една журналистка, по време на протестите през лятото, че той и другите двама посерковци от трио „Новичок“ имали „структури в 37 града на страната“! То бива наглост, то бива простотия, то бива да вземаш другите за идиоти, ама „бивол за мезе не бива“, както казва народът! А какво да кажем за издигането на бесилки, влаченето на ковчези и разстилането на черни чували за трупове пред къщите на хората? А ако и на теб ти бяха разстлали такива чували пред дома, проф. Дрисльо, какво щеше да виеш тогава, а? Боклук смотан, безполезен! „Га еди кифтеа‘та, не рива, а сига ще ни ривеш“, така ли?
06.02.2021 14:06
коментар Той/те яде/ядоха и пици на корем с бира и се смееха аха ха ха ха ха........раздаваха пари на цялата криминална сбирщина!Сега ревът като магарета на нагорнище щото си помислиха, че цяла България е с тях!Е да ама се видяха какво представляват, че и комитети в цялата страна щяха да правят циркаджиите на др.бизнесмен черепа.....ииии......ами нищо!
07.02.2021 07:52
тоя цървул кой го направи професор,червените отрепки дето направиха и гечев професор,тия двамата и още много червени професори трябва да са в пандиза
06.02.2021 15:05 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още