Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. ВАС: Няма „злоупотреба с лични данни“ от Борислав Цеков и Петър Кичашки

Общество

ВАС: Няма „злоупотреба с лични данни“ от Борислав Цеков и Петър Кичашки

Снимка:

Върховният административен съд отмени като незаконно решението на Комисията за защита на личните данни, с което пред няколко години на д-р Борислав Цеков и Петър Кичашки бяха наложени административни глоби.

„Сигурно си спомняте как през 2016-2017 г. соросоидите и техните медии се опитаха да ни атакуват с неверни твърдения, че сме били „злоупотреба с лични данни“ при участието ни в националния референдум. Понеже, за тяхно съжаление, няма за какво да се хванат - не сме участвали в приватизационни грабежи и корупционни схеми - си съчиниха този термин „злоупотреба с лични данни“ и се опитаха да ни го припишат. Атакуваха ни, защото, както е добре известно, ние сме едни от най-последователните публични критици и опоненти на соросовите политики, глобализма и джендър-идеологията“, написа в профила си във Фейсбук Борислав Цеков.

Той допълва, че са били изсипани клеветнически твърдения и затова е потърсено мнението на съда. „Глобите са отменени като незаконосъобразни. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване. Комисията е осъдена да ни заплати 5000 лв.“, допълва Цеков.

„Оттук насетне ще даваме на съд всички подобни публикации и изказвания. Нулева толерантност към лъжите и клеветите“, пише още той.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още