Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Васил Божков стана инфлуенсър в Инстаграм

Общество

Васил Божков стана инфлуенсър в Инстаграм

Васил Божков стана инфлуенсър в Инстаграм - Tribune.bg
Снимка:

В социалната мрежа има негови снимки от Дубай

Укриващия се в Дубай бизнесмен Васил Божков с официален профил в Инстаграм. Хазартният бос има почти 3 хиляди последователи в социалната мрежа.

В профила на Черепа правят впечатление непринудените му снимки от Дубай, на които той е с различни тениски и обичайно говори по телефона. 

От Инстаграм профила на Васил БожковОт Инстаграм профила на Васил Божков

Има и видео с продължителност 1 минута и 25 секунди. В него Божков се представя, обяснява как е обявен за „престъпник“ от властите и призовава за смяна на управлението чрез протести.

Той е споделил с последователите си и линк към Фейсбук акаунта си, за да бъде последван.

Божков има 19 обвинения, сред които ръководене на организирана престъпна група, подбудителство към убийство, за принуда, за изнудване, за търговия с влияние и за държане и т. н. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

БГ Много е смешен Черепа, бил плащал 60милиона рушвет, а бизнесът му бил "законен"! Ами като е законен, защо ти е трябвало да снасяш всеки "месец", бе/както твърди/! Взе да утихва вече неговата роля , пък и "протестър " вече има социална роля...открива нови работни места! Жалко за яйцата!
17.10.2020 15:39 / Отговор
УБИЕЦ си ти Череп ! Дали твоите последователи са потенциални УБИЙЦИ като теб ПРОСТАКО- ЧЕРЕП и ако не знаят ДА ПОПИТАТ българската Прокуратура, защо си ИЗБЯГАЛ от провосъдието у нас ??? Много си ИНФАНТИЛЕН бе Череп, и така е с КРАДЕНИ ПАРИ е лесно ДА ПЛАЩАШ за метежи, за метежници и за ФИГУРАНТ на мафията, за ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАШ от комунистите , болни и алчни за власт ДА ТИ СВЪРШАТ МРЪСНАТА РАБОТА , но това е до време УУуууууу.. !. КИНТИТЕ и те са ДО ВРЕМЕ !!!
17.10.2020 16:43 / Отговор
stefan Само прякорът на велинградския велможа ми допада. Много са ми го хвалили, даже превъзнасяли. Но симпатията не е волево усилие, и не ми харесва. Бил комбинативен, бил умен, находчив, интуитивен, …
Единственото, което го оправдава е, че обществото носи вина за неговите деяния, защото е допуснало престъпно поведение, без навременна санкция. Прадядо ми (служил е в Двора) е разправял на дядо ми, че ако сина му върши глупости, вина носят двамата. Обратното не е вярно. Победите на бащата не са заслуга на сина, както и паденията на родителите не са вина на децата. Но за паденията на децата вината е и на родителите. Тоест, ако при първите нарушения на закона, държавата е изсипала парния си чук, отсетне престъпникът твърде рядко си позволява да нагази членове на НК. Превръща се в послушна вагина, защото членовете дебнат натопорени да порнат, с извинение за натурализма.
18.10.2020 09:39 / Отговор
stefan Проблемът е, че при първите стъпки в нарушение на закона, сам дяволът помага. (Късметът на новака) Откраднеш, и вместо санкция, сатана те дарува с почести и известност, заобгражда те с тънки красавици, храбри френдове,… И ти притъпяваш съвестта, която е Божията искрица. Пак крадеш, започвач на мамиш, лъжеш, предаваш. Съвестта се гърчи и ти се налага да я потушавач с химикали. Наркотици, напитки, курви, аеробика, каланетика, йога, шах и всичката светска суета на лъженауките и херменевтиката. Вместо да се покаеш, ти потъваш ва магичните светове на дълбините сатанински, лоито са в основата на така лелеяните езотерики.
И започваш да проповядваш лъжи, маскирани с красивите одежди на лъстта, красиви кухи фрази.
3 хиляди са малко, последователите на черепите са легиони.
18.10.2020 09:40

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати