Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Вдовицата на майор Терзиев: Кого пазим… Вече 5 месеца слушаме всевъзможни лъжи

Общество

Вдовицата на майор Терзиев: Кого пазим… Вече 5 месеца слушаме всевъзможни лъжи

Вдовицата на майор Терзиев: Кого пазим… Вече 5 месеца слушаме всевъзможни лъжи - Tribune.bg

Димитрина Попова, съпругата на покойния майор Валентин Терзиев, написа силен пост в профила си в социалните мрежи. Тя коментира двата трагични инцидента от последните месеци и изказва съмнения в прикриване на истината.

„А само аз ли виждам освен загуба на генералска ориентация и всякаква министерска такава? С цялото уважение към министър Панайотов и целия му „дипломатически“ стаж, който за съжаление не излъчва много опит за поста, който заема, но този инцидент не подлежи ли също на разследване от Прокуратурата и не е в компетенцията на МО, за да дава крайни резултати?“, пише тя.

„Кого пазим от поемане на отговорности и не се ли борихме за промяна?“, пита още Попова.

Тя подчертава, че военното министерство и подчинените му структури трябва да излъчват предимно чест и достойнство.

„…а всъщност вече 5 месеца (обхващам и двата случая) слушаме всевъзможни лъжи. Надявам се Прокуратурата да работи и то във всички посоки, макар че не останах с такова впечатление след разговорите с разследващи прокурори... Затова пък нищо няма да „спестя“ на обществото, защото всички тези държавни служители (министри, прокурори и генерали) са в негово обслужване. И както едни могат да дадат живота си за обществото, другите да си поемат отговорностите, съгласно длъжността, която заемат - конкретно визирам Министър (бивши включително) и началник на отбраната, както и командването на ВВС. А Прокуратурата да не спи!“, призова тя.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети