Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Вдовицата на майор Терзиев: Няма промяна, а подмяна, управляват некомпетентни, жадни за власт и „бонуси“

Общество

Вдовицата на майор Терзиев: Няма промяна, а подмяна, управляват некомпетентни, жадни за власт и „бонуси“

Вдовицата на майор Терзиев: Няма промяна, а подмяна, управляват некомпетентни, жадни за власт и бонуси - Tribune.bg
Снимка:

Димитрина Попова, съпруга на загиналия пилот майор Терзиев, публикува критичен пост срещу системата на управление в Министерство на отбраната. По думите и вместо промяна се предлага подмяна.

„Трудно ми е да сдържа този коментар след изборния ден. Един въпрос, който мъчи съзнанието ми от 09.06: промяна или подмяна? Аз, един от най-активните граждани за промяна към по-добро си задавам повече от месец този въпрос. Трябваше да се случи нещо, за да видя реалността, над тези огромни надежди за промяна. Гласувах с абсолютно недоверие за лицата на промяната, вместо с очаквания ентусиазъм. Споделената по-долу причина за този инцидент, върви заедно с „престъпно голямата“ некомпетентност на ръководни кадри, с „престъпно големите“ амбиции на тези некомпетентни ръководни кадри за власт и естествено за „престъпно големи“ бонуси и комисионни“, пише тя.

По думите ѝ всички тези кадри са „по върховете на българската армия и управлението на страната ни“.

„Но, и всичко това се случва по време на „управлението на промяната“ (макар и кратко), чието поведение при инцидента, обаче не беше с нищо по-различно от това на предходните, управляващи последните 12 г. Промяна или подмяна? Дали и новите лица не са поредните некомпетентни, жадни за власт и „бонуси“? Не мога да живея в лъжи и напразни надежди, не мога да живея смирено. Истинските хора са винаги истински и всеки трябва да си знаят точно мястото. Борбата ще е много трудна и продължителна, но никога не се отказваме“, казва тя.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети вдовица
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати