Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Вече приемат заявления за еднократна помощ за пострадалите от дъждовете

Общество

Вече приемат заявления за еднократна помощ за пострадалите от дъждовете

Снимка:

От днес Агенцията за социално подпомагане започна приема на заявления за отпускане на еднократна помощ от 375 лева на пострадалите от проливните дъждове и последвалите наводнения в някои области от страната, съобщиха от АСП.

Служители от дирекции "Социално подпомагане" ще се включат по места в сформираните от общините комисии за оглед и оценка на нанесените щети. По време на обходите ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки за защита. На пострадалите ще се предоставят заявленията-декларации за еднократно подпомагане, които се подават в дирекциите "Социално подпомагане".

Право на помощ ще имат собствениците на законно построени и единствени жилища или лицата, които имат учредено вещно право на ползване на тези жилища. Отпуснатите средства ще може да се изплащат по банков път или чрез "Български пощи".  


Коментари (1)

ЗОРАН СТАМЕНОВИЋ НЕЗНАМ ТАЧАН ОДНОС ЛЕВ ЕВРО АЛИ ПО МЕНИ ЈЕ ОВО МАЛА ПОМОЋ. СЛИКА МИ СВЕ ГОВОРИ О КАКВОЈ ВОДЕНОЈ СТИХИЈИ СЕ РАДИ ПОШТО НЕ ПРАТИМ БУГАРСКЕ МЕДИЈЕ. ОД БУГАРСКИХ МЕДИЈА САМО ГЛЕДАМ ОНО ШТО МИ НАЈВИШЕ ТРЕНУТНО ЗАОКУПЉА ПАЖЊУ И МЕДИЈ КОЈИ МЕ ВОЛИ НАЈВИШЕ НА СВЕТУ ФЕН ТВ.


ХРИСТ
13.01.2021 10:03 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още