Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Велико Минков и адвокатът му алармираха, че Габриела мотае с процедурни хватки делото за бащинството

Общество

Велико Минков и адвокатът му алармираха, че Габриела мотае с процедурни хватки делото за бащинството

Велико Минков и адвокатът му алармираха, че Габриела мотае с процедурни хватки делото за бащинството - Tribune.bg

„Юридическото признаване на доказания с ДНК експертиза факт, че Велико Минков е биологичен баща на сина си, ще се отложи за не се знае колко време, защото, както очаквахме, майката започна чрез адвокатите си да отлага заседанията с процедурни хватки“.

Това съобщи в социалните мрежи адвокатът на Велико Минков – Пламен Борисов.

Той подчертава, че с клиента му са направили повече отколкото се изисква от тях, включително той плати държавна такса, дължима от майката, за да за да има съдебно заседание на 18 юни 2024 в Окръжен съд - Бургас.

„Припомням, че искът за признаване на бащинството на Велико е подаден в съда още преди да се роди детето. Скоро ще стане година време от тогава. Да знаете, защото утре може някой да открадне и вашето дете с някакви административни и съдебни хватки. И каквото и да правите, колкото и своевременно да подавате молби до държавата, нищо не зависи от вас и на никого не му пука, че детето ви не расте с вас, а с чужди хора“, коментира адвокатът.

„Велико и синът му имат късмет, че детето е оставено на грижите на добри хора (родителите на убития Пейо - бащата на другото детенце), които му дават да го вижда и да изграждат и развиват връзка помежду си като баща и син. Но я си представете за момент, щом подсъдимата за убийство майка на детето (с мярка за неотклонение), може да размотава делото и да го бави, както си иска, какво би било, ако не беше обвиняема и ако детето бе още при нея?! Трябва ни нов строг закон, който да защитава биологичната реалност и с бърза ДНК експертиза и без размотаване да признава биологичния произход за юридически. Само така ще се пресече това безгранично страдание - да имаш дете, но то да расте без теб“, призовава адвокатът.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати