Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Велико Минков разочарован от Бургаския съд: Бавят се! Никога не съм виждал сина си

Общество

Велико Минков разочарован от Бургаския съд: Бавят се! Никога не съм виждал сина си

Велико Минков разочарован от Бургаския съд: Бавят се! Никога не съм виждал сина си - Tribune.bg
Снимка:

Бившият партньор на Габриела Славова настоява да получи бащинството възможно най-скоро

Бившият депутат от ПП Велико Минков, който е баща на едно от децата на арестуваната за убийството на съпруга си Пейо - Габриела Славова, заяви пред БНТ, че е разочарован от Бургаския съд.

Той води гражданско дело за установяване на произхода на сина си Кристиян пред Бургаския окръжен съд още от преди детето да се роди. По силата на презумпцията за бащинство, покойният Пейо Пеев е станал баща на Кристиян, тъй като е законен съпруг на майката Габриела Славова.

„Изненадващо се забавят нещата в Бургаския съд, доколкото разбирам от адвокатите, че елементарни неща не се случват със седмици, а това е безкрайно дълго проточване за едно бебе, за решаването на съдбата му. Аз съм му баща и никога не съм го виждал!“, заяви Велико Минков.

След като Софийският административен съд отложи делото, заведено от Габриела Славова, с което оспорва заповедта за настаняване на бебето при родителите на Пейо Пеев, биологичният баща на бебето - Велико Минев, заяви, че се надява скоро да стане страна и по това дело. Изрази надежда и, че съдът няма да уважи искането на Габриела Славова.

Следващото заседание е насрочено за 5 март. 

Габриела Славова и нейната майка Красимира Трифонова бяха задържани за жестокото убийството на Пейо Пеев на 18 януари тази година.

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати