Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Вицепрезидентът Илияна Йотова стана баба

Общество

Вицепрезидентът Илияна Йотова стана баба

Вицепрезидентът Илияна Йотова стана баба - Tribune.bg
Снимка:

Момченцето е първо дете за сина й Марин и неговата съпруга Кристияна

Максим Йотов е името на първия внук на вицепрезидента Илияна Йотова и професор Андрей Йотов, пише „24 часа“.

Бебето, което продължава фамилията на своя дядо – прочутият български хирург, е родено в неговия месец март. Това споделиха приятели, с които лекарят е отбелязал двойния празник – раждането на Максим и своя рожден ден.

Момченцето, което е първо дете за сина Марин и неговата съпруга Кристияна, е проплакало в столичната болница „Надежда“. Екипът на д-р Генадиева и д-р Стоичкова е помогнал за появата на 51-сантиметровия мъж, който тежи 3 килограма и 330 грама.

Вицепрезидентът, която има един син - Марин, държи дискретно живота му извън прожекторите. Преди по-малко от 3 години, той се венча за любовта на живота си Кристияна.

Илияна и Андрей Йотови са заедно почти от 40 години – запознават се, когато тя е ученичка във Френската гимназия, а той – студент по медицина. Професорът и до днес демонстрира огромна любов, уважение и…търпение към държавните ангажименти на своята съпруга, категорични са най-близките им приятели.

Затова те са убедени, че титлата “дядо” на Андрей Йотов ще отива, но това съвсем не означавало, че Илияна Йотова е баба и било особено видимо във великолепната форма, в която е вицепрезидентът.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети