Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Владимир Карамазов се завръща в трупата на Народния театър „Иван Вазов“

Общество

Владимир Карамазов се завръща в трупата на Народния театър „Иван Вазов“

Владимир Карамазов се завръща в трупата на Народния театър Иван Вазов - Tribune.bg
Снимка:

Сега в театъра наистина се случват неща, които за един актьор са повече от прекрасни. И искам да бъда част от тях, написа Карамазов във Фейсбук

Актьорът Владимир Карамазов се завръща в трупата на Народния театър „Иван Вазов“. Това обяви самият той в профила си във Фейсбук.

„След почти 15 години като актьор на свободна практика и след дълго обмисляне вече мога да кажа, че отново съм част от щатната трупа на Народен театър „Иван Вазов“. През последните години получих доста предложения от директорите, но не ги приех, защото не виждах да има интересна творческа посока както за актьорите, така и за зрителите. Сега в театъра наистина се случват неща, които за един актьор са повече от прекрасни. И искам да бъда част от тях“, написа Карамазов.

„Не съм мислил, че световни режисьори като Деклан Донелан, Тимофей Кулябин, Йерней Лоренци, Джон Малкович, Оскарас Коршуновас ще поставят на сцената на Националния театър. С някои от тях вече се видяхме и разговаряхме. Защото в Народен театър „Иван Вазов“ има място и за световен театър. А и Народният театър трябва да показва своите спектакли на света“, категоричен е актьорът.

„Никога не съм усещал такова отваряне на театъра към света и вярвам, че предстоят много хубави неща“, пише още Владо Карамазов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети