Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Владимир Каролев е задържан за нарушаване на карантината

Общество

Владимир Каролев е задържан за нарушаване на карантината

Снимка:

Владимир Каролев е задържан за 24 часа по Закона за МВР за нарушаване на карантината, съобщиха източници от благоевградската полиция. Бившият политик цял ден вчера се хвалеше в социалните мрежи, че е преминал блокадата на Банско и ходил в Разлог, а после е бил в София, съобщава "24 часа".

Потърсихме мнението на главния прокурор Иван Гешев, който лаконично заяви: "Подходът на прокуратурата е един и същ към всички, които нарушават закона, независимо дали става дума за жител на циганската махала или за г-н Каролев. Само така ще опровергаем мнението на хората, че правилата и санкциите са само за бедните. В тази пандемия публичните личности трябва да дават пример. Добър пример."

„Преди малко двама т.н. издирвачи от МВР СДВР са ме търсили в един от двата офиса, който ползвам в София. Били са с медицински маски и ръкавици. Докато пишех това ми се обадиха от неизвестен за мен телефон и се представи и любезно мъжки глас се представи като началник на издирването към СДВР . Поиска да отида на среща да ме разпитали за нещо, което съм постнал във фейсбук. Отговорих, че съм в Разлог и който иска да ме пита да дойде където съм аз. Сега очаквам началникът на издирването в Разлог да се обади. Весел следобед ми предстои.“ Това написа Каролев преди няколко часа в профила си във Фейсбук.

В друг свой профил, преди минути Каролев потвърди, че е задържан.   


Коментари (4)

А стига бе! Браво, бе, Каролев, няма що! Молодец!
24.03.2020 20:59 / Отговор
Гневна Ще се обзаложиш ли на едно черно Джони , че ще те одрусат яко.
24.03.2020 21:12 / Отговор
Весел следобед Умно патки пасеш.Тъпакът се е измъкнал от Банско и ще съди баба му.
24.03.2020 22:00 / Отговор
Без коментар ИДИОТ!!!
24.03.2020 23:20 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още