Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Влез във форма с Raffy

Общество

Влез във форма с Raffy

Влез във форма с Raffy - Tribune.bg

Опитайте новите балансирани менюта напълно безплатно за 20 дни

Спечели безплатно целодневно фитнес меню за 20 дни, като се включиш в играта на Raffy във Facebook и Instagram. Влез във форма със здравословното меню Raffy Fit Food. Виж правилата на играта в горните линкове и участвай!

Познаваш Raffy като верига заведения с богато меню, в което всеки може да открие нещичко за себе си. От суши през пица, салати и предястия, бургери и морска храна, до страхотни месни и дори веган ястия.

RaffyRaffy

Сега Raffy предлага още нещо различно, което ще ти помогне да поддържаш добра форма и да се кефиш на плажа - здравословното меню Raffy Fit Food. Това е серия от селектирани ястия, които можеш да съчетаеш в балансирано дневно или седмично меню, с което да следиш изкъсо калориите, които приемаш.

Като част от играта, екип от професионалисти ще осигури 5 хранителни режима и балансирани менюта за петима почитатели на Raffi, които за период от 20 дни ще имат възможността да променят тялото и духа си към по-добро.

Raffy ще проследи целия процес в профилите си в социалните мрежи Facebook и Instagram, където до 24.06. може да заявиш желанието си за участие.

„Ние вярваме, че най-силният мотиватор за промяна е някой да застане зад идеите ти”,  споделят от Raffy.

RaffyRaffy


Последвайте ни в Google News

 

Етикети меню, игра

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати