Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. ВМА търси доброволци за подкрепа на екипите си срещу коронавируса

Общество

ВМА търси доброволци за подкрепа на екипите си срещу коронавируса

ВМА търси доброволци за подкрепа на екипите си срещу коронавируса - Tribune.bg
Снимка:

За всички доброволци са осигурени лични предпазни средства

Военномедицинска академия /ВМА/ търси доброволци за подкрепа на екипите си в битката срещу коронавируса, стана ясно от апел на лечебното заведение към всички студенти от последните курсове по медицина, специалисти по здравни грижи, специализанти и граждани с немедицинско образование.

От ВМА отбелязват, че пандемията е навлязла в нов етап от своето развитие. Тъй като вече осем месеца лекари, сестри и медицински работници на първа линия денонощно се борят със заразата, от лечебното заведение подчертават, че имат добър опит от началото на извънредната ситуация. Тогава десетки доброволци са подкрепили екипите на ВМА.

„ПРИЯТЕЛИ, предвид развоя на ситуацията, ОТНОВО ИМАМЕ НУЖДА ОТ ВАШАТА ПОДКРЕПА. Затова се обръщаме към всички студенти по медицина /от последните курсове на обучение/, студентите по здравни грижи /медицински сестри/, специализанти, лекари и медицински сестри или доброволци, които да се заемат със санитарно-хигиенична дейност, които имат желание и възможност да се включат активно и да подкрепят екипите на ВМА. Всеки, който желае да се включи, може да го заяви на е-mail: dobrovolecvma@gmail.com, като остави своите имена, курс на обучение или професия, телефон и електронна поща за обратна връзка”, уточняват от лечебното заведение.

От ВМА напомнят, че за всички доброволци са осигурени необходимите лични предпазни средства.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети