Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Внимание! Опасно вълнение в морето

Общество

Внимание! Опасно вълнение в морето

Снимка:

Водата изхвърли множество удавени

Силният североизточен вятър предизвика опасни вълнения в морето, предупредиха специалистите. Редица жертви взе морето вчера и днес. Вчера във вълните край Дуранкулак изчезнаха три деца. Днес морето изхвърли трите детски трупа.

27-годишен загина във водата край Приморско. Спасителите на южния плаж видели двама давещи се. Успели да извадят единия мъж, но втория е завлечен от мъртвото вълнение навътре в морето. Спасеният е брат близнак на загиналия мъж, който по-късно бил изхвърлен от водата.

24-годишен мъж се е удавил в района на плаж ММЦ в Приморско. Загиналият е молдовски турист. Приятелите му забелязали, че се дави, но докато влязат в морето, той изчезнал от очите им. Инцидентът е станал вчера. Часове по-късно тялото му е било намерено.

Друго тяло на мъж, на видима възраст около 50-55 години, беше открито на северния бургаски плаж. Тялото все още не е идентифицирано. Трупът е със запретната до раменете карирана риза с къс ръкав на каре. На дясната му ръка над китката е имало татуировка, изобразяваща „Котва“, а под нея надпис „SOS”. На лявата ръка над китката е имал татуировка, изобразяваща „Рицар”. При огледа видими следи от насилие по трупа не са установени. Вероятно същият е починал вследствие удавяне, съобщиха от полицията и призоваха, ако някои разпознава мъжа по описание да подаде сигнал.

Тяло на мъж е открито на южния плаж в Слънчев бряг. И този мъж е с неустановена самоличност. Той е на видима възраст 50 – 60 години, с височина 170 см, бяла кожа, облечен с тъмен бански, със светла къса коса, без видими белези от наранявания, няма татуировки и отличителни белези.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още