Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Внучката на Виолета Донева смятала, че Сатаната я преследва

Общество

Внучката на Виолета Донева смятала, че Сатаната я преследва

Внучката на Виолета Донева смятала, че Сатаната я преследва - Tribune.bg
Снимка:

18-годишното момиче Ивет Стайкова, обвинено за убийството на баба си - актрисата Виолета Донева, смятало, че Сатаната я преследва. Девойка често не помнела какво говори, а след това се обвинявала и започвала да посяга на себе си и да се извинява, разказват нейни приятели пред "България днес", пожелали да останат анонимни.

"Ивет няколко пъти си режеше вените, но не на сериозно. Режеше се тук и там, болеше я, когато течеше кръв, но казваше, че иска с приятелката си да станат сестри, като си смесят кръвта. Според набора на 18-годишното момиче тя ставала най-агресивна, когато някой й иска пари.

"Ивет не страдаше от липси, каквито и да било. Баба й даваше пари, постоянно я подкрепяше. Дори в някакъв момент Ивет взимаше помощи за сирак", обясняват още близките на момичето.

С дрогата Стайкова се захванала, след като майка й изчезнала от семейното гнездо.

"Не обича да говори на тази тема. Не знаем дали родителите й имат развод, или майка й ги е изоставила", обясняват си с липсата на майчина подкрепа поведението на Стайкова приятелите й. Те са категорични, че залитането на Ивет по упойващите вещества е станало абсолютно самоцелно и никой не я е карал да взима каквото и да било.

"Така се чувстваше по-добре. Казваше често, че няма за какво да живее, но, общо взето, не беше депресарка. Беше си нормално момиче, обичаше екстравагантните дрехи, но често не й пукаше как е облечена", смята една от познатите й.

Още преди шест години в един от профилите си в инстаграм 18-годишната Ивет публикува фотоси, на които показва как е рязала ръцете си с бръснарски ножчета и се самонаранявала. Под някои от снимките има неин коментар - "Мразя се". Подчертавала още тогава, че е "гей момиче".

18-годишната Стайкова засега е само обвиняема, а тезите за това са две - едната гласи, че до фаталния инцидент се стигнало, след като баба й Виолета Донева отказала да й даде пари за наркотици. Помежду им избухнал скандал, завършил с убийство. Проверява се и другата версия - че внучката искала да се премести да живее в бабиния апартамент в кв. "Изток", но актрисата не искала, тъй като се притеснявала, че роднините й ще я пратят в старчески дом.

Самата кинозвезда живеела много добре и е имала финансови възможности. Допреди пет години била в САЩ, но се прибрала в родината. С внучка си се виждала много често, като на практика убитата актриса иззела функциите на липсващата й майка, разказват още близките на Ивет. Бабата не била наясно със състоянието на внучка си, затова нямала против момичето да има ключ от дома й. Виолета не знаела и че Стайкова толкова често прибягва до наркотиците.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати