Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Водещ от БНТ „пропуснал“ покана към гост, извинява се на зрителите, че все пак е в студиото?

Общество

Водещ от БНТ „пропуснал“ покана към гост, извинява се на зрителите, че все пак е в студиото?

Петьо Блъсков случайно от ТВ реклама разбрал, че трябва да гостува същата вечер

Изключително заплетена история с участието на Петьо Блъсков и Георги Ангелов от БНТ, беше осветена в социалните мрежи. На месечната планьорка преди две седмици е било решено да бъдат поканени проф. Ивайло Знеполски, доц. д-р Бойко Пенчев, Петьо Блъсков, Валери Найденов и Панайот Денев, разказа в профила си във Фейсбук Блъсков-младши – синът на единия от готите.

„Кой знае защо обаче на Блъсков-старши никой не му се обажда, докато той не вижда реклама на темата вечерта преди предаването и не звъни да провери какво става. Предаването започва, водещият Георги Ангелов прави всичко възможно да не дава думата на Блъсков и Найденов, хили им се ехидно и се опитва да им се подиграва. Няма проблеми, те са свикнали, взимат си сами думата и става що-годе смислена дискусия. Дотук добре, нищо неочаквано“, разказва Петьо Б. Блъсков.

На следващия ден обаче синът е разярен от изключително пренебрежителен коментар на водещия Георги Ангелов.

ФейсбукФейсбук

„Сложил „журналисти“ в кавички, демек Блъсков и Найденов са лукови глави. … Вие представяте ли си за какво става въпрос? Да поканиш гости на тема „Вестниците в началото на демократичния преход”, да направиш всичко възможно някои от тях да не дойдат, защото не са „правилни“, нищо че са фундамента на темата ти, и на другия ден да ги обиждаш. Да не говорим, да лъжеш ръководството и екипа си, само за да си натаманиш предаванцето, за да си наложиш собствените мисли!“, възмущава се той.

„Честно казано не завиждам на Кошлуков. Той е сериозен мъж, но наследи една проядена от соросоиди, протестерчета и всякакви метастази на бандитския кръг „Капитал“ организация. Те са по-трудни за изтребление от хлебарките“, възмущава се още той.  


Коментари (4)

12+3 А в БНР казаха,че Волгин няма да може да води всички емисии!Вече ще има и други водещи с различно от това на великия журналист-троцкист мнение! Мандатност и малко етика,а!
16.02.2021 21:17 / Отговор
Иванов Волгин как журналист (на повикване) се проявил, но где нещо общо с товарищ Троцки?! В определение бих пропуснал "журналист". Само - путинист, т.е. на поручки от кремльска банда негодяи.
17.02.2021 10:15
Гроши Кошлука - сериозен мъж? Сериозен, сериозен..., колко да е сериозен? Види се по коментарите му в Биг Брадър, нали? Аз за един прЕател питам.
17.02.2021 00:12 / Отговор
Да! Г. Иванов е пристрастен нарцистичен журналист, меко казано.
17.02.2021 09:57 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още