Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Врачанин демонстративно сряза скобата на колата си

Общество

Врачанин демонстративно сряза скобата на колата си

Врачанин демонстративно сряза скобата на колата си - Tribune.bg
Снимка:

Клип с демонстративно премахване на скоба от автомобил във Враца обиколи социалните мрежи, съобщи Нова тв. На кадрите се вижда как мъж с портативен флекс реже поставената му скоба за неплатено паркиране в синята зона на града. Докато върши нарушението, той гневно обижда с нецензурни реплики служителите на „Паркинги и гаражи“. Отрязаната скоба пък прибира след това в багажника си с думите „като сувенир“.

„За случая бях уведомен пряко от служителите на синята зона и екипа, поставящ заключващите устройства – скоби. Веднага подадох сигнал в дежурната част на РУ на МВР– Враца. Нашите служители ме уведомиха, че лице е отрязало скобата, сложило я е в багажника и е напуснало мястото с автомобила си. С подаване на сигнала в полицията лицето беше бързо установено и задържано“, посочва Цветомир Илиев от Общинско предприятие „Паркинги и гаражи“. По думите му подобни ситуации са ежедневие.

„Има постоянно недоволни граждани. Нашите служители, голяма част от които са жени, по метода на убеждението, успяват да се справят с трудните ситуации. В конкретния случай жената, която е била на смяна, е била далеч, но е чула шума от рязане на метала. Тя е предупредила своевременно колегите си от екипа, за да започне издирване на този автомобил“, отбелязва Илиев.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати