Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Превозвачите: Рашков да каже защо ни отне правото на протест

Общество

Превозвачите: Рашков да каже защо ни отне правото на протест

Превозвачите: Рашков да каже защо ни отне правото на протест - Tribune.bg
Снимка:

Водачите на тежкотоварните автомобили и автобуси снощи се изтеглиха от входа на София, въпреки първоначално заявеното си намерение да останат там през цялата нощ. Час преди изтичането на разрешението за протест на транспортните фирми – МВР поде офанзива да разпръсне демонстрацията им на входа на София. 

"Днес протест на превозвачите няма да има. Очевидно правителството не ни иска на законоустановените протести. Имаме всички надлежно издадени документи". Това заяви Димитър Димитров, който е един от организаторите в ефира на БТВ.

Вчера  ни беше  отнето конституционно право на протест. Бойко  Рашков да излезе  и да каже кой ще поеме отговорност. Кой не позволи да стигнем до София. Очевидно е че държавата не ни иска на протести и за това ние ще намерим друг начин да изразим своето недоволство. По думите му всички държавни бухалки са били активизирани срещу превозвачите. „Очаквайте изненади”, заяви още той.  

„Призовавам всеки български гражданин на 18 да излезем на протест срещу високите цени на горивата в София“, заяви Димитър Димитров.  


Топ новини

виж още