Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. WINBET добави възможност за депозиране на средства за игра чрез Български пощи

Общество

WINBET добави възможност за депозиране на средства за игра чрез Български пощи

WINBET добави възможност за депозиране на средства за игра чрез Български пощи - Tribune.bg

Още едно удобство за клиентите на сайта winbet.bg

Клиентите на сайта на WINBET вече могат да депозират средства в игралните си сметки чрез офисите на „Български пощи“ ЕАД. Потребителите трябва да изберат опцията Smart Payments в секция Депозит на сайта winbet.bg, да въведат желаната сума и да натиснат бутона „Депозит“, за да получат своя десетцифрен код.

След това, потребителите трябва да посетят най-удобният за тях клон на „Български пощи“ ЕАД, да заявят, че желаят плащане чрез Smart Payments, като предоставят кода за депозит и внесат съответната сума.

Въвеждането на възможността за депозиране на средства за игра чрез офисите на „Български пощи“ ЕАД е поредната стъпка в стратегията на WINBET за качествено обслужване на клиентите на сайта на компанията и допълнително разширява възможностите на потребителите да депозират средства за онлайн казино забавления и спортни залози.

След останалите налични платежни методи, достъпни за клиентите на WINBET са депозити чрез дебитни и кредитни карти, банкови преводи, електронни портфейли, чрез SMS, Cashterminal и офисите на различни фирми за касови плащания.  

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети