Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Злополучната колата на НСО е била за Димитър Арнаудов – секретаря на президента

Общество

Злополучната колата на НСО е била за Димитър Арнаудов – секретаря на президента

Злополучната колата на НСО е била за Димитър Арнаудов – секретаря на президента - Tribune.bg
Снимка:

Ясно е кой е служителят на НСО, блъснал дете

Чиновникът, возен от автомобил на НСО снощи, е секретарят на президента по външна политика Димитър Арнаудов. Той бил оставен в дома си, а после е станала катастрофата, при която тежко пострада дете.

Зад волана при тежката катастрофа снощи, е бил младши сержант от НСО, стана ясно от съобщение на прокуратурата.

Води се разследване от прокурор от Военно-окръжна прокуратура-София, тъй като водачът на лекия автомобил е служител на НСО с чин младши сержант, обявиха от държавното обвинение. Извършен е оглед на местопроизшествието, разпитват се свидетели, изземват се записи от камери. Предстои да бъдат назначени автотехнически и съдебномедицински експертизи.

Според Нова ТВ водачът е с 3-4 години стаж в системата. Той е семеен, с две деца, без провинения. По първоначална информация колата на НСО се е движила с около 40 км в час, а детето е изскочило в последния момент и е пресичало неправилно.

По данни на „24 часа“ служителят е на 28 години и е бил скъсан на изпитите на службата в последните две години, което е описано в документацията на НСО. Бащата на шофьора е много близък приятел на бившия шеф на НСО Данчо Дяков. Двамата са били колеги във Военна полиция, съобщава още медията.

Ръководството на НСО е категорично, че ако се докаже вината на техен служител, той ще понесе последствия.


Коментари (3)

МАРА Е, СИГУРНО НЯМА ДА СЕ ДОКАЖЕ ВИНАТА МУ, ЗАЩОТО ОЩЕ ОТ СЕГА, ОТ ПЪРВОНАЧАЛНИТЕ РАЗСЛЕДВАНИЯ, ВЕЧЕ СЕ ТВЪРДИ, ЧЕ ДЕТЕТО Е "ИЗКОЧИЛО" ВНЕЗАПНО!!!!!!! ДА НЕ БИ ДЕТЕТО ДА Е ИСКАЛО ДА СЕ САМОУБИЕ, ТА ЗАТОВА Е ИЗСКОЧИЛО ВНЕЗАПНО.................!!!!!!!! СМЯХ!!!!!
13.12.2019 14:37 / Отговор
Ами... Като гледам децата какво правят по улиците, не бих се учудила! Това съвсем не значи, че оневинявам шофьора, но трябва да си даваме сметка за реалностите...
13.12.2019 17:16
До Ами А какво прави кола на НСО на улицата, без президеннта в нея, пазарува ли си водача, гостите ли си превозва? Детето бол виновно, че някой използва колите на НСО за такси.
13.12.2019 18:56 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема