Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Явор Сидеров за сайта "Миротворец": Остава открит въпросът защо темата се повдига сега

Общество

Явор Сидеров за сайта "Миротворец": Остава открит въпросът защо темата се повдига сега

Явор Сидеров за сайта Миротворец: Остава открит въпросът защо темата се повдига сега - Tribune.bg
Снимка:

Темата със сайта "Миротворец" е много стара, остава открит въпросът защо темата се повдига сега, очевидно става въпрос за някакви вътрешни борби. Това коментира журналистът Явор Сидеров в "Денят започва".

"Активността на БСП и "Възраждане" по тази степен до голяма степен подкрепя подобна теза, защото те са отдавна против оказването на военна помощ Украйна, която сега е напълно открита вече. По интересно е седенето на два стола от страна на ГЕРБ, защото те подкрепят даването на помощ, подкрепят по принцип усилията на ЕС и НАТО да подпомагат Украйна в тази война, но същевременно като една политическа сила, която разбира и познава вътрешнополитическата ситуация, те залагат и на онази част от българските граждани, които не са съгласни с тази позиция", коментира Сидеров.

По думите му е неприятно и тревожно присъствието на българи в този сайт. Недопустимо е разпространението на лични данни на журналисти и др.

"Дори тези данни да са от открити източници, защото има достатъчно авантюристи, които биха могли да се възползват от тази информация", заяви Сидеров.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати