Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Юбилей – вестник „Строител“ стана на 10 години

Общество

Юбилей – вестник „Строител“ стана на 10 години

Вестник „Строител“ празнува юбилей. Днес изданието официално стана на 10 години. Първият брой на официалната медия на Камарата на строителите в България излиза на 3 април 2009 г.

„Медията цели да улови проблемите, съвременните тенденции и предизвикателствата, касаещи бранша в България, а и в света. Водещо за вестник „Строител“ е да отразява работата и инициативите на КСБ, като информира за решенията на ръководството на организацията и предприетите дейности членовете на Камарата, всички вписани в Централния професионален регистър на строителя  фирми, институциите и организациите  партньори на Камарата“, разказват амбициите си колегите.

Вестникът популяризира постиженията на българските строителни компании, съобщава любопитни  факти за иновации и интересни строителни решения в други страни. Високопоставени представители на българските и  европейските институции коментират важните за бранша теми на  страниците  на изданието, хвалят се от изданието.

Вестник „Строител” има и електронно издание – www.vestnikstroitel.bg –  сайт, който развива успешно.

Поздравителни адреси до ръководството и екипа на в. „Строител” бяха получени от: вицепремиерът Томислав Дончев, Мария Габриел, еврокомисар за цифрова икономика и общество, Цвета Караянчева, председател на 44-тото Народно събрание, Петя Аврамова, министър на  регионалното развитие и благоустройството, Росен Желязков, министър на  транспорта, информационните технологии и съобщенията, Красен Кралев, министър на младежта и спорта, Йорданка Фандъкова, кмет на Столичната община и много други.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема