Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. За продан: Бившият кмет на Хасково предлага хотел за 4 млн., вила за 440 хил. и къща за 300 хил.

Общество

За продан: Бившият кмет на Хасково предлага хотел за 4 млн., вила за 440 хил. и къща за 300 хил.

За продан: Бившият кмет на Хасково предлага хотел за 4 млн., вила за 440 хил. и къща за 300 хил. - Tribune.bg
Снимка:

Бившият кмет на Хасково Георги Иванов е пуснал за продажба къща за 300 000 лева, имението си на брега на язовир Клокотница за 440 000 евро и хотел Ретро за 3,95 милиона лева. Дългогодишният кмет на Хасково Георги Иванов, избиран с подкрепата на най-различни десни и леви партии, нажежи имотния пазар в града, като пусна обявите, съобщи offnews.bg.

Имението на бившия кмет, което е разположено на брега на язовир Клокотница, се предлага от „Адрес“ като "обзаведена и оборудвана къща с модерна визия". Двуетажната постройка е с 572 квадратни метра РЗП, къща за гости, кей към водоема, има уникална гледка, собствен път, без съседи и има 13 декара двор, по който са се трудили много специалисти по ландшафтна архитектура. Преди години bTV направи разследване и прати дрон да заснеме въпросната вила. Тогава медията се допита до експерти в търговията с недвижими имоти, които дадоха "консервативна оценка" от 2,5 милиона лева.

Другата къща е с 260 квадратни метра РЗП и още 280 кв. м двор. Имотът в идеалния център на града е на ъгъл, има вход от две улици, два гаража, единият от които е двоен. Първият етаж със самостоятелен вход и двор е работил като заведение. Може да бъде преустроен в магазин или да се продаде отделно като етаж с гараж и двор за 130 000 лева. Другите два етажа по 80 кв.м. са свързани като мезонет и имат двоен гараж и двор, пише в обявата.

"Адрес" продава и хотел Ретро. В него има търговски обекти, офиси, конферентна зала и паркинг. Застроената площ е 895 квадратни метра на 6 нива (3164 кв. м РЗП). Хотелът с лице и достъп от главен булевард с интензивен автомобилен и пешеходен трафик, представляващ основния вход-изход на града. По този булевард преминава основният трафик към гр. Кърджали и ГКПП Маказа с Гърция. Наблизо са монумента "Св. Богородица", стадион Хасково и парк "Ямача".Посредниците при продажбата посочват като основно предимство на този имот, че се продава работещ бизнес, който представлява успешна и възвръщаема инвестиция.

Преди година Георги Иванов беше окончателно осъден, за това, че в качеството му на длъжностно лице- кмет на община Хасково, противозаконно е издал заповед, с която е наредил да бъде премахната сградата на хасковския затвор. Сградата е строена през далечната 1892 година. Обявена е за паметник на културата с историческо значение, със статут на историческа недвижима културна ценност, категория „национално значение“.

В решението си ВКС изменя постановеното от Апелативен съд – Пловдив, като намалява размера на наложеното наказание на подсъдимия Георги Иванов Иванов - „лишаване от свобода” от две години, на една година. Изпитателният срок на неговото изтърпяване се намалява от три години и шест месеца на три години.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати