Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Дъщерята на новия шеф на комитета за борба с коронавируса – бивш общински съветник с фалшива диплома за висше

Общество

Дъщерята на новия шеф на комитета за борба с коронавируса – бивш общински съветник с фалшива диплома за висше

Снимка:

Доц. Георги Йорданов е магистър по дентална медицина и здравен мениджмънт

Министърът проф. Асена Сербезова сформира пандемичен комитет със задача да анализира и координира дейностите по изпълнение и контрол на въведените в страната противоепидемични мерки. Той ще бъде ръководен от пловдивчанина доц. Георги Йорданов, назначен за зам.-министър на здравеопазването.

Ръководителят на комитета е доктор, магистър по дентална медицина и здравен мениджмънт. Бивш депутат от БСП и именно от квотата на социалистите той зае поста на заместник-здравен министър.

Името на Йорданов нашумя преди 2 години и то покрай това на дъщеря му - Десислава Йорданова, която се забърка в грандиозен скандал.

БНР припомня за журналистическите публикации на Нова телевизия и информационния сайт „Glas.bg“, които бяха на тема „Как се взема степен „магистър“ без „бакалавър“?“. От тях стана ясно, че Йорданова, която бе шеф на партийната организация в район „Западен“ в Пловдив, се е опитала да си извади диплома за „бакалавър“ от филиала на ПУ „Паисий Хилендарски“ в Кърджали, който тя никога не е завършвала. Тя беше и общински съветник в Общинския съвет в Пловдив. Случаят стигна и до прокуратурата, а впоследствие се оказа, че Йорданова няма завършена дори бакалавърска степен.  


Топ новини

виж още

Актуална тема