Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Залози на Виртуални Спортове в Winbet - какво трябва да знаете

Общество

Залози на Виртуални Спортове в Winbet - какво трябва да знаете

Залози на Виртуални Спортове в Winbet - какво трябва да знаете - Tribune.bg

Виртуалните спортове вече са част от всеки букмейкър и това е така, тъй като те имат няколко значими предимства. Например, на виртуални спортове може да се залага по всяко време на денонощието и всеки ден от седмицата, а също така, там срещите траят около две минути, така че бързо след направата на залог се разбира, дали той е бил успешен. 

Виртуалните спортове обаче нямат много общо с реалните спортове. Всъщност, ако изключим, че те са симулация на реални спортни дисциплини, то на практика те нямат нищо общо с понятието спорт. Приемете ги по-скоро като видеоигра, в която обаче контролът не е от страна на потребителя, а е изцяло в ръцете на компютъра. Хората влизат в ролята на наблюдатели и на предвиждащи, какво би могло да се случи в конкретната среща. Разбира се, тук и ролята на статистиката, както и формата на играчи и отбори също не е от значение, защото говорим за генератор на случайни числа или с други думи тото или пък някоя казино игра, където ключова роля играе късметът, а не анализаторските ви способности. Точно заради това, залозите на виртуални спортове трябва да се правят единствено за забавление и в никакъв случай да не се приемат като начин за бързо забогатяване. Не че е невъзможно да натрупате солидна сума от залози на виртуални спортове, но просто рискът не си заслужава. Вероятността да сте на загуба в дългосрочен план без съмнение е по-голяма спрямо това букмейкърът да е в ролята на губещата страна. Играта за забавление обаче е друго нещо, така че определете си сума, която сте склонен да загубите и ако в края на деня сте на печалба, то с един куршум ще сте ударили два заека - този на забавлението и този на парите.

Едно от местата с добре развита платформа за виртуални спортове е сайтът на уинбет, където на разположение са три футболни турнира, бейзбол, тенис, моторни спортове, баскетбол, надбягвания с коне и кучета. Основният фокус пада върху цар футбол, като още с избора на страницата автоматично ще се появи и картина от провеждаща се към момента среща. Виртуалният футбол се разделя на три различни шампионата, като и в трите на разположение е един и същ геймплей, който наподобява на някоя по-стара версия от популярната видеоигра Fifa. Еднакви са и възможностите за залог, като те почти не отстъпват на тези при реалните футболни срещи. Разнообразието от пазари е впечатляващо за двуминутен виртуален мач. Може да се залага на брой голове, различни хендикапи и дори комбинирани залози като например, победа за домакина и над 2.5 гола. 

Първият от трите шампионата е посветен на английската Висша лига, като той включва 16 английски отбора. В тях има някои различия в реалните имена, но със сигурност ще се ориентирате за кои отбори точно става въпрос. Едновременно се играят осем срещи, като може да залагате и превключвате на всяка една от тях. Останалите два футболни шампионата са посветени на националните отбори, като разликата е, че в единия случай форматът е световно първенство, а в другия случай говорим за европейско първенство. Самата симулация, както и наличните възможности за залог са същите.

Малко по-доближаващ се до реалността изглежда геймплея при тенис и баскетбола, като виртуалният тенис представлява турнир с най-известните тенис играчи или поне техни алтернативи, тъй като имената са с някоя друга различна буква спрямо истинските. Виртуалният баскетбол пък е посветен на НБА и включва шампионат с 16 отбора и успоредно провеждащи се по осем мача. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати