Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Заместник-кмет на Русе за втори път е с коронавирус

Общество

Заместник-кмет на Русе за втори път е с коронавирус

Снимка:

Заместник-кметът по хуманитарните дейности на Русе Енчо Енчев за втори път е с положителна проба за коронавирус, съобщиха от Общината в Русе.

Той е настанен в болница с тежка двустранна бронхопневмония.

Заместник-кметът Енчо Енчев се е почувствал зле в неделя и е потърсил лекарска помощ. В Белодробната болница в Русе лекарите установили, че е с тежка двустранна бронхопневмония, а тестът му за коронавирус е положителен.

Няма данни за контактни лица от общинската администрация в дните преди постъпването му в белодробната болница.

Припомняме, че това е вторият случай, при който Енчев дава положителна проба за COVID-19. През юли той отново беше диагностициран с коронавирус, като заболяването му протече без изразена симптоматика.

Тогава положителна проба дадоха и кметът Пенчо Милков и заместник-кметът Златомира Стефанова.  


Коментари (2)

Да отиде да го лекува русенския лаборант, специалист по коровнавирус Георги Тодоров от Мангъровата дружинка, защо е отишъл в болницата? Той ще му обясни как няма пневмония, а лек грип. Ако не, поне да ходи да се изкашля върху него.
20.10.2020 22:53 / Отговор
Инод Той просто не е бил излекуван, имам познати по 9 месеца се влачат още, това е когато първия път не са се лекували със силни лекарства навреме а и може би човекът е бил с по-леки симптоми. Но такива леки или без симптоми излизат на яве по-късно - това беше споделено от опита на разболяли се ...
21.10.2020 10:20 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още