Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Заради критични статуси: Нинова иска 12 хиляди евро от Калина Андролова

Общество

Заради критични статуси: Нинова иска 12 хиляди евро от Калина Андролова

Заради критични статуси: Нинова иска 12 хиляди евро от Калина Андролова - Tribune.bg
Снимка:

„Корнелия Нинова е завела съдебно дело срещу мен за това, че съм наранила крехката ѝ политическа душа с критични статуси и статии, публикувани в моя профил тук, и тиражирани от много електронни медии. Като компенсация иска 12 хиляди евро, за да се почувства по-добре.“ Това съобщи в профила си във Фейсбук журналистката Калина Андролова.

Ето какво пише Корнелия в исковата си молба:

„Статусите и статиите ми причиниха стрес и притеснения да не би хората да им повярват. Вече не мога да спя спокойно през нощите, защото мисля за публикациите и за широкия им отзвук, който те имат в обществото. Поради безсънието, през деня се чувствам отпаднала и ми е трудно да се съсредоточа върху работата си.

Загубих концентрацията си и защото хората продължават да ми задават въпроси дали изложеното в тези статуси е вярно. Ежедневно търпя подобни въпроси, които ме изкарват от равновесие. Затворих се в себе си, нямам желание да се срещам с приятели и познати, защото се чувствам унизена и потисната.

Една част от колегите ми в БСП се отдръпнаха от мен вследствие на публикуваните статуси и статии. Усещам промяна в тяхното отношение спрямо мен, защото избягват да общуват с мен, не ме канят на извънпартийни събирания. Особено силно се оказа влиянието на публикациите не само върху съпартийците и съмишлениците ми, но и върху хора, които потенциално биха могли да бъдат привлечени от социалистическите идеи, но прочетеното ги отблъсква и изпълва със съмнение.

Станах нервна, раздразнителна и притеснена дали няма да излезе поредната позоряща личността ми публикация. Заживях с постоянния страх, че някой мой близък или познат е прочел писанията. Понякога се хващам, че през няколко часа проверявам дали не е публикуван следващият позорящ ме материал, като това ми пречи да се концентрирам върху работата си.”

„Ако да знаех, че такова ѝ причинявам, никога не бих си позволила критика! Изпълва ме дълбока човешка тъга. Да не може да спи спокойно и съпартийците ѝ да я избягват и да не я канят на извънпартийни сбирки! Колко чувствителен и крехък лидер има БСП!“, пише Андролова.

И доплъва:“Би трябвало публичните фигури да са с по-висок праг на търпимост към обидни квалификации и всякакви мнения. А когато Елена Йончева казва в ефира на bTV, че Корнелия се е договорила с Бойко Борисов, не се ли чувства потисната, не се ли отдръпват потенциални социалисти, обхванати от съмнение?! Питам се.“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (11)

Това звучи като виц или като началото на комунистическата цензура. Добре, че Борисов не е толкова чувствителен, защото трябваше да стане милиардер от обезщетения за "критични", клеветнически и психопатски статуси.
05.02.2021 10:19 / Отговор
АНДРОЛОВА-ВТОРИ НАВАЛНИ........РУМЕН РАДЕВ И КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЗАПОЧВАТ........... НОВИЯ МОДЕЛ НА УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ.......
САМО ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ...... БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЛУГУВАТ.....
ВЪН, ЧЕРВЕНИ МУТРИ!!!.....
05.02.2021 11:14
Ужас Направо се трогнах! Корнела била "наранима" душа? Вече иска и съдът да я признае за такава! Брутално се саморазправи с врага с "партиен" билет, изрита всички които са и неудобни, назначи само сервилни и безкрупулни кариеристчета,някои от които сама си създаде , а сега е готова да изиграе ролята на многострадалната Геновева! И за първи път май,ще се окаже че не бил Борисов виновен! Тази ще се окаже шампион на превъплъщенията! Скоро, психодиспансерът на Позитано ще се окаже тесен за нея!
05.02.2021 10:27 / Отговор
БИЙ СВИНЯТА ПО ГЛАВАТА........ БИЙ........... БИЙ........... БИЙ....................................................... КОМУНИСТИЧЕСКАТА СВИНЯ-НИНОВА ВЕЧЕ СИ МИСЛИ ЧЕ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ Е ПРЕД "ДОНДУКОВ" 1 И ОТ ДЕН НА ДЕН СЕ РАЗПИЩОЛВА ВСЕ ПО-БЕЗСРАМНО.............
МАЙ ИСКА ДА НАЛОЖИ МОДЕЛА ПУТИН......... ЩЕ СТРАДА...........
.
05.02.2021 10:28 / Отговор
кесо Видяхте ли сега каква "нежна" и "ранима" душа се оказа кака ви Курни. А някои "злобари" какво не изговориха по нейн адрес. Не стига, че демокрацията й отне толкова много /цели 52% от Техноимпекс/, ами и какви ли не "незаслужени обиди" изсипаха по нейн адрес. Веке коги некой се гласи да говори за кака ви Курни непременно да уточнява, че става дума за тая дето изобщо не е нахална, не е проста и никога не лъже. Да не пропуснете нещо, ей.
05.02.2021 10:33 / Отговор
Виж ти, виж ти! И откога Другарката Курнелия си измерва щетите в евро, а не в рубли?!
05.02.2021 10:37 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети