Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Заради парче пица счупиха с бокс челюстта на студент на морето

Общество

Заради парче пица счупиха с бокс челюстта на студент на морето

Заради парче пица счупиха с бокс челюстта на студент на морето - Tribune.bg
Снимка:

Заради парче пица счупиха с бокс на три места челюстта на студент в бар на морето, показа Нова тв. Така посрещнал "Джулай морнинг" 19-годишният студент Владимир Чешмеджиев от София. Побоят се случил в заведение на плажа, където в се забавлявал с приятели. Твърди се, че агресорът е не просто друг посетител, а човек, охраняващ събитието от фирмата "Делта гард". Тя стана популярна покрай скандала "Осемте джуджета", когато Илия Златанов обяви, че бизнесът му е бил отнет от бившия следовател Петьо Петров-Еврото с помощта на МВР и на "Делта гард".

"През следващите 20 дни ще се храня само със сламка, спя основно по гръб и ми е ужасно некомфортно дори като излизам от вкъщи", сподели младежът, който и в момента е със специална шина и трудно говори.

Валентин Захов е приятел на Владимир. Двамата се познават от деца и в злополучната нощ също били заедно. По думите му около 2 часа Валентин се изморил. Видял зад себе си ремарке, което помислил, че е част от декора на заведението, и седнал. Ремаркето се обърнало, а пицата, която била сложена върху него – паднала. Дошъл мъж с жилетка на охранителната фирма и му се скарал. Момчето предложило да му даде пари за нова пица, но последвал "отвратително силен шамар". Приятелят му Владимир се притичал на помощ и попитал защо охранителят го ударил. Последвал удар с "проблясващ метален предмет". Според потърпевшия това най-вероятно било бокс.

"Нападателят не е наш служител. Направихме проверка по снимка, но не успяхме да го заловим. Отговорникът, който е допуснал това нещо да се случи, беше уволнен", посочва Антон Великов, който е представител на охранителната фирма "Делта гард". Въпросната вечер е била охранявана от 52 служители на фирмата.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети студент
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати