Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Заспал с цигара: Пожар горя в ортопедията на МБАЛ-Благоевград, има пострадал

Общество

Заспал с цигара: Пожар горя в ортопедията на МБАЛ-Благоевград, има пострадал

Заспал с цигара: Пожар горя в ортопедията на МБАЛ-Благоевград, има пострадал - Tribune.bg
Снимка:

Пожар избухна рано тази сутрин в 04:30 в МБАЛ-Благоевград. Пожарът е избухнал в една от стаите на последния етаж. По първоначална информация пациент в отделението по ортопедия е заспал с цигара в уста, но дали е така предстои да се уточни в хода на разследването.

"Знаете, че когато възникват такива ситуации се появяват много слухове, но засега нямаме официално потвърждение", заяви директорът на болницата пред БНТ.

Стаята е напълно изгоряла. Какви са щетите - все още се установява. Няколко от пациентите са евакуирани в друга стая, в отделението по хирургия. Няма смъртни случаи. Въпросният пациент, който се предполага, че е причина за избухването на огъня, е в тежко състояние, но без опасност за живота.

"Причините са все още в процес на установяване. Както виждате разследващите полицаи и пожарникари са все още тук. Така, че ясна причина за случилото се все още нямаме. Това, което се знае до момента е, че в една от болничните стаи, в която се е намирал един единствен пациент, е започнал пожарът. За щастие починали и тежко пострадали няма. 9 пациенти са приведени в отделението по хирургия", заяви д-р Димитър Димитров - директор на МБАЛ-Благоевград.

Пожарът е потушен. На място има екипи на пожарната служба. Директорът на болницата уточни, че пациентът, от който е тръгнал пожарът е в добро състояние, освен, че е обгазен. "Стаята, от която е тръгнал пожарът е изгоряла напълно. Коридорът е обгазен със задимявания", уточни директорът на МБАЛ-Благоевград.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати