Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Заведения нарушиха забраните в София, с часове не пуснаха РЗИ, заключиха клиентите

Общество

Заведения нарушиха забраните в София, с часове не пуснаха РЗИ, заключиха клиентите

Снимка:

Редица нарушения на работното време в заведения в София, констатираха СДВР и столичната РЗИ. Проверките са направени снощи след 23.30 часа снощи.

При проверка на заведение край езерото Ариана персоналът първоначално не допуснал проверяващите и клиентите - над 200 души, останали вътре при затворени врати. След като на една от тях ѝ прилошало, екипът извършил проверка в обекта. Снети са обяснения от клиенти, а жената е откарана в болница.

Управителят на обекта не е представил изисканите документи. Служителите на РЗИ са съставили акт, отправено е и предупреждение по Закона за МВР.

Въпреки забраната е работел и обект на ул. „Христо Белчев“, в който е имало над 100 клиенти. Там персоналът също часове наред е отказвал да допусне проверяващите и гостите на заведението са държани, без да могат да напуснат. Съставен е акт от РЗИ. Управителят е призован да даде обяснения., снети са обяснения от клиенти, съставени са протоколи за предупреждение на персонала.

В частен клуб на ул. „Врабча“ след 23.30 часа са установени голям брой посетители. При проверката в заведението са намерени различни наркотици. Четирима са били задържани и са образувани са досъдебни производства. В друго заведение на същата улица е установено, че обектът работи след 23.30 часа и отново има струпани много посетители.  


Коментари (2)

Селски хитрци в градски условия По-лесно не може да бъде! Затворете ги!
21.11.2020 19:35 / Отговор
Хроникьор Затворете тези кръчми! Собствениците 6 месеца, персонала - 2 месеца санитари в КОВИД болници!
22.11.2020 16:42 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още