Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Жена почина, докато чака линейка във Видин

Общество

Жена почина, докато чака линейка във Видин

Жена почина, докато чака линейка във Видин - Tribune.bg
Снимка:

69-годишна видинчанка почина, докато чака линейка. Според близките ѝ спешният екип е пристигнал след 35 минути, но вече е било късно, предава NOVA.

Жената излизала от работа, станало ѝ лошо и паднала на земята. Колегите ѝ веднага се обадили на телефон 112, но тя не дочакала помощта и починала пред очите им.

Диана Маринова е внучка на починалата жена. Казва, че веднага след като на баба ѝ прилошало, нейни колежки ѝ се обадили, за да дойде на място. Пристигнала за 5 минути, а Димитринка все още била жива.

„Втори път, докато аз пристигна, те са се обадили на 112. На 16-атата минута аз звънях трети път на 112. Казаха ми, че преди 10 минути е трябвало да има линейка при нас, а аз им обясних, че линейка при нас няма. Линейката дойде в 17:35”, твърди Диана Маринова.

Когато лекарите дошли, констатирали смъртта на баба ѝ. Колежки на 69-годишната Димитринка, която работела като шивачка, казват, че четири пъти общо са звънели на спешния телефон.

Внучката на починалата жена е категорична, че ще търси правата си по съдебен път. Твърди, че пристигналите на място полицаи също установили, че линейката се е забавила с 35 минути.

От Спешния център обяснили, че е имало проблем със системата и се е наложило рестартиране, съобщи Нова телевизия.

Признават, че е имало закъснение, но отричат то да е било 35 минути.

 


 

Автор

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети