Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Жена почина след 40-минутно чакане пред Спешното отделение във Враца

Общество

Жена почина след 40-минутно чакане пред Спешното отделение във Враца

Жена почина след 40-минутно чакане пред Спешното отделение във Враца - Tribune.bg
Снимка:

Инцидент с фатален край пред Спешното отделение на врачанската болница. Проверяват смъртта на 44-годишна жена от село Пудрия, съобщава Нова телевизия. Според информация на близките ѝ тя чакала 40 минути пред регистратурата. На клип разпространен във фейсбук се вижда, че тя е изпаднала в безпомощно състояние. Свидетел на на всичко става детето ѝ. Час по-късно е починала.

фейсбукфейсбук

Мъжът, с когото живеела, позвънял и подал сигнал на 112. Линейката така и не дошла. Затова той я закарва в Спешното. Именно там жената изпада в тежко състояние.

фейсбукфейсбук

фейсбукфейсбук

Мъжът качил трагичните кадри във Фейсбук е написал: Млада жена почина пред очите ми поради неадекватното поведение на спешния център във Враца тази нощ-ужас...

Първоначалната информация е, че починалата имала тежка белодробна емболия, която може да е предизвикана от постковид синдром, въпреки че тестът ѝ за коронавирус е дал отрицателен резултат, съобщава БНР. Директорът на Врачанската болница е предприел административни мерки за разпространените в социалните мрежи кадри. Междувременно РЗИ-Враца образува проверка на обстоятелствата, предизвикали смъртта на млада жена. Директорът на здравната инспекция д-р Орлин Димитров се е самосезирал след медийните публикации.

По данни на БТВ от болницата са заяявили, че тяхната служителка на регистратурата ще бъде уволнена. Сестрата обаче сама е подала молба за напускане.


 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати