Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Жената, която беше нападната на „Орлов мост“: Бяха пияни. Исках да питам – защо са там

Общество

Жената, която беше нападната на „Орлов мост“: Бяха пияни. Исках да питам – защо са там

Снимка:

„Отидох да си взема в Пето районно управление книжката за шофьор, подменената новата книжка. И чакам 4-ата, номер 4 тролей, 20 минути и когато чаках повече от 40 минути и един услужлив гражданин ми каза: "Няма какво да чакате, има блокада на „Лъвов мост" - вярвайте ми, викам ще отида да видя“, споделя пред bTV Лиляна Тасева, пенсионирана медицинска сестра. Тя добави, че е решила да отиде спонтанно до „Орлов мост“.

„Целта ми беше да попитам: "Защо сте тук? Какво по-точно искате? Защо пречите не само на мен, а и на останалите граждани за свободно преминаване". И когато стигнах, минах леко и полека, внимавайки да не падна през някакви боклуци зелени - треволяци ли бяха, хартия, абе някакви боклуци зелени на самия асфалт. Отсреща някакъв госкподин изрева гръмогласно: "Госпожо, госпожо". Отидох, викам: Слушам ви, какво има. Не знам какво пише… (за надписа „Оставка“ – б.р.) Това бяха някакви зелени боклуци и треволяци и се чудех какво правят тук и внимавах да не се спъна - затова вървях бавно и внимателно през целия тоя боклук. А между другото те бяха кортютюк пияни, още не са изтрезняли - все пак позволете ми да имам някакъв показ върху нещата.(…) Никога ли не сте виждали пиян човек - зачервените очи, несвързания и пелтечещ говор, лекото клатушкане, мръсните и омачкани дрехи, вонята, която се носи на джибри - макар че водката не мирише, де, да ги знам“, казва Лиляна Тасева.

Петър Кърджилов беше арестуван, след като нападна жената. По-късно съдът го пусна от ареста. 

Според бившата медицинска сестра протестът е нелигитимен и няма как да представлява исканията на мнозинството.

Единственият ми жест към въпросните протестиращи беше насочения ми бастун. Викам им: "Моля ви, метър и половина разстояние" - аз съм с маска… Метър и половина разстояние искам, разказа тя.  


Коментари (12)

кесо Явно гражданката Тасева не знае, че алкохолът се използва от червените "борци" срещу "тиранията" само и единствено с "революционна цел". Как шъ бориш "тиранията" ако не направиш главата бе, граждани? Кога навремето техните предци сваляха "монархо-фашизма" що алкохол е бил нужен за "победата". Ами съветските "освободители" не са изтрезняли през цялата война за да победят нацизма. Не ги разбирате тия работи, дами и господа.
03.08.2020 11:29 / Отговор
дедо Влайчо Много си тъпоъгълен...ей това сте всички,затова народа ще ви ИЗЧЕГЪРТА от историята
04.08.2020 09:16
Мунчо Като рече за " съветцките освободители" на Царство България от "монархофашизма"/ според БКП-то/ !
Колко свидни жертви от ЧА са паднали на българска територия /в Бургас / в борбата с алкохола, А ???!!!
04.08.2020 18:30
Пссст! Пссст! Мунчо - ВЪН! ༼✪ل͜✪༽ᕗ Импийчмънт за Льотчика!
04.08.2020 19:06
Провокаторката е толкова нагла и цинична, не знаела върху какво стъпва, хай сектир. Тя ги предизвика, проста и куха п@тка, като всички около мутрата.
03.08.2020 16:05 / Отговор
Пссст! Пссст! Мунчо - ВЪН! ༼✪ل͜✪༽ᕗ Импийчмънт за Льотчика!
04.08.2020 19:05
Гневна Като слушах Кърджилов да стене " боли ме" , "боли ме" , все си представях един постер на Азис , с гол задник, лепнат до паметника на Левски.И на него пишеше нещо подобно за болката и ме сърбяха ръцете да сменя образа на чалгаджията , с този на пияндето побойник. Щеше да се получи страхотно, но му мина времето.А госпожата я поздравявам от сърце.
03.08.2020 19:10 / Отговор
дедо Влайчо Много си недоклатена и ти като въпросната госпожа...паяжина сте хванали,нощем ББ сънувате за хоя та му бленувате...ама..ядец...даже няма да ви види като ви настъпи
04.08.2020 09:21
дедо Влайчо Жената ни нападна,буташе палатките,ругаеше...колко пъти ми посегна с бастуна докато ,,разговаряхме",затова и плиснаха вода в лицето,а тя удари Кърджилов в гърдите с бастуна,има кръвонасядане удостоверено с медицинско,има и свидетели ,има видеозаписи от различни ракурси ,и макар ухажвана от полиция и медии ще се среещне със съдията...най скоро
04.08.2020 09:27 / Отговор
BTG Господин Влайчо, като гледам ухапванията от комари по гърдите на Кърджилов, разбирам че тази възрастна госпожа е като един Дан Коло. Тя ви е отрепала от удари. Ами да съберем повече пенсионери с бастун и да ви изметем.
04.08.2020 12:58
Пссст! Пссст! Мунчо - ВЪН! ༼✪ل͜✪༽ᕗ Импийчмънт за Льотчика!
04.08.2020 19:06
Гражданин Дедо Влайчо бил от протистерите, а не си казва името. Оплаква се от една жена, която ги била набила. И той е тръгнал държава да чупи! Такива ми отнемат на ден по един час, но не си дават сметка, защото са лудйри и безработни. Все някой им е виновен. И виж му езика: “недоклатена”, “хуя на Бойко” и т.н.
По-мялко ракия другари, че много сте омирисали Орлов мост и не само там!
05.08.2020 00:07 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още