Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Жената на Боян Петров: Това беше неговата година

Общество

Жената на Боян Петров: Това беше неговата година

Жената на Боян Петров: Това беше неговата година - Tribune.bg
Снимка:

Създаде тефтер със спомени и послания от алпиниста

Жената на Боян Петров създаде тефтер със спомени и послания от българския алпинист. Желанието на Радослава Ненова е той да ни мотивира всеки ден. Това споделя самата тя във Фейсбук и припомня, че Боян е „вдъхновител и мотиватор“.

В тефтера са включени вдъхновяващи фрази и снимки, които самият алпинист е заснел, включително и последните му кадри от Шиша Пангма. 

„2018 за мен и много хора ще остане като годината на Боян Петров. Предлагаха ми да правим календари и разни картички, но на мен ми се струваше като да не е моето нещо....Боян не е туристическа атракция, за да се усмихва от чаши, тениски и календарчета. Той е вдъхновител и мотиватор. Затова направих този тефтер с мотивация за всеки ден! Вътре има част от последните му снимки от Шиша Пангма, малка част от това, което ми е пращал като текстове от там, снимки от други експедиции ....спиращи дъха. И мисли на различни вдъхновяващи личности на всеки лист, а празното пространство запълнете както вие пожелаете. Може да не промените света, но не се давайте той да ви промени! Изпращайте своите послания към вселената....тя ще ви чуе! Тефтерът ще бъде наличен в магазините за екипировка и при мен. Надявам се да ви зарадва“, написа Радослава Ненова.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати