Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Жителите на „Левски Г“ възмутени от съсипания имидж на квартала им от Слави Трифонов

Общество

Жителите на „Левски Г“ възмутени от съсипания имидж на квартала им от Слави Трифонов

Снимка:

Жители на „Левски Г“ отново се възмутиха от Слави Трифонов и хората му, които откровено се подиграват със столичния квартал и рушат имиджа му. Във Фейсбук тече и подписка срещу Трифонов и хората му от „7/ 8 ТВ“, в която се настоява те да бъдат изгонени. Хората не доумяват как водещият, който е само наемател си позволява груби шеги с квартала, в който не е роден или израсъл. Живеещите в „Левски Г“ не одобряват и конкурса на Трифонов, който според тях е ироничен и силно подигравателен. Те дават пример с Гала, която снима в Нови Хан, но никой не изтъква този факт с дебелашки шеги. 

„Всичко си вървеше добре , докато не се намери Слави Трифонов да дойде, да наеме бившата сграда на телевизия „7дни“ и да започне публично да се подиграва с квартала....

Извинете ме, господин Трифонов ! Вие сте новодошъл и при това сте само наемател тук ! Как не ви е срам да създавате долнопробен публичен имидж на квартала, в който живея аз и още 40 000 души ?! Вие сваляте цената на имотите ни ! Вие отблъсквате хората, които биха дошли да обновяват квартала! Вие ни вредите в такава степен, каквато е недопустимо !!! ...И защо ? Защото сте роден в Бъкингамският дворец и за Вас Левски Г е под Вашето ниво ?!..... А къде сте роден, всъщност ?..“, пише във Фейсбук страницата си Бойка Трифонова.

 

Малко след като екипът на „7/ 8 ТВ се нанесе в квартала, хората и работещите в района започнаха да недоволстват от нарушаване на правилата, грубо държание и паркиране навсякъде - улици, тротоари и градинки.  

 


Коментари (7)

7/8 простотии Изберете го в парламента на 4 април! Той е по-прост,отколкото показва сега!
05.02.2021 21:30 / Отговор
Ха, Че той Чалгаря , всичко което е докоснал го е превърнал в евтино порно! Артистите ги направи на палячовци, сценаристите на поръчкови послушници, да не говорим от тия добри музиканти как направи ...чалгари! Момичетата от "балета" ще ги прескоча! И какви са тия от Левски Г, че той е израснал в Учиндол Бе, пък тия селяци ще му се правят на отворени!
05.02.2021 21:46 / Отговор
Еротоман без срам Едни дърти хора ще му дадат два презерватива - единият да си го надене на главата , за да го видят хората какъв е хей , а другият да го даде на баща си , за да не прави повече такива като него.
05.02.2021 21:52 / Отговор
Преди години Славчо идваше да вечеря в ресторанта в затворения комплекс, в който живеех. Как живущите там разбрахме за това? Ами най-просташки си паркираше големия черен автомобил в тревните площи, както му дойде. Трябваше да се разбунтуваме, та това да спре, при положение, че изобщо нямаше право да минава дори през бариерата. Славчо е един много "възпитан" дълъг мъж и виждам, че си е съхранил "възпитанието" с годините. Има достатъчно като него, за съжаление, които ще му осигурят депутатската заплата. Нейсе, във всеки парламент има по един топ-гамен, в следващия май ще е Славчо фон Учиндолски.
05.02.2021 22:44 / Отговор
Вярно е че във всеки парламент има по някой арогантен клоун - простак, но подозирам че в следващия ще са непоносимо много. Това не пречи Трифонов да им е топ-а.
06.02.2021 10:05
Христо Ми то аз не бях чувъл за" Левсли Г" преди Слави.
07.02.2021 09:24 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още