Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Журналист от „Канал 3“ към Лозан Панов: Къде да си купим вила на морето за 20 000?

Общество

Журналист от „Канал 3“ към Лозан Панов: Къде да си купим вила на морето за 20 000?

Снимка:

Председателят на ВКС бяга за пореден ден от журналистическите въпроси

Два дни след като напусна демонстративно заседанието на съдийската колегия на ВСС, Лозан Панов отново отказа да отговаря на въпроса на медиите, съобщава „Канал 3“.

Председателят на ВКС, който се озова в епицентъра на „Апартаментгейт“, е единственият, който все още не е обяснил, как семейството му се е сдобило с евтин имот от „Артекс“. Днес беше и първото заседание на новия правосъден министър Данаил Кирилов.

Лозан Панов влезе забързан, в сградата на ВСС, отбягвайки въпросите. Той не отговори и на репортера на Канал 3 от къде може да си купи вила на морския бряг за 20 000.

Във вторник Лозан Панов напусна демонстративно заседанието на съдийската колегия, след като останалите членове го попитаха, дали е съгласен с констатациите на съпругата си, че в България няма правосъдие, а държавата е като групировка на СИК, която се управлява от главатар.

Вчера „Канал 3“ разпространи и кадри от така нареченото му морско бунгало на Галата, край Варна. Оказа се, че това е кокетна двуетажна вила, купена за скромните 26 000 лева.

Днес Панов отново беше пожален от колегите си от Висшия съдебен съвет, които се концентрираха върху точки от дневния ред, вместо да изяснят казуса с председателя на ВКС. Новият правосъден министър Данаил Кирилов също реши да е дипломатичен.

„Оставката е личен акт и тя е резултат от преценката на съответната личност. Не искам да сравнявам стандарти. Това е стандартът в ГЕРБ. Ние подаваме оставки при съмнения“, заяви Кирилов.  


Коментари (1)

мими Имах ужасни нокти, когато си поръчах Micinorm. Вече си мислих как да премахна с лазер увредения слой на нокътя. Добре, че не се стигна до това. След 2 седмици ноктите ми станаха като нови/ А всичко само, защото попаднах на умен лекар, който ме посъветва първоначално да опитам https://bit.ly/2Y86LDe
13.04.2019 08:24 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив